Arctic APL71224XLW3, mașină de spălat rufe A+++

Mașina de spălat rufe din imaginea de jos se numește Arctic APL71224XLW3 și este unul dintre numeroasele modele cu eficiență energetică A+++. Noile mașini sunt atât de eficiente și accesibile, încât nu putem să le neglijăm. Poate că nu are cel mai bune specificații în acest preț, dar vedem dimensiuni reduse. Cu alte cuvinte, vorbim de o mașină îngustă care nu va ocupa mult spațiu. Adâncimea sa este de numai 49 cm și poate fi chiar mai mică în cazul altor variante, doar că specificațiile nu vor fi la fel de bune.

Designul este tot mai atrăgător cu fiecare generație și vedem o ușă pe o culoare diferită (gri) care se asortează cu butoanele panoului de control. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Încărcarea frontală este cea mai populară, adică mașini ca cea de sus sunt destul de multe. Nu-mi plac mașinile cu încărcare superioară pentru că au performanțe reduse și nu pot fi puse oriunde. Specificațiile modelului de sus sunt satisfăcătoare: capacitate de 7 kg, centrifugare de 1200 RMP și clasă A3+. Aceste valori pot să fie diferite în cazul unor programe sau funcții alese, iar în manual sunt toate informațiile necesare.

Are numeroase programe (15), iar cel rapid are o durată de numai 14 minute (spală o cantitate redusă de rufe). Tehnologiile și funcțiile speciale prezente pe această generație sunt următoarele: ExtraSteam (îndepărtare alergeni și cute), motor Silent Inverter, Add-In (adăugare rufe uitate la începutul programului), încălzitor Eco Heater, amânare program

Păreri pro și contra

Panoul de control este mecanic și rămâne la fel de ușor de folosit chiar dacă sunt prezente niște funcții în plus. Eficiența energetică se reflectă în factura de la energie, astfel că pe an acest aparat consumă doar 173 kWh pe an. Arctic APL71224XLW3 reprezintă o soluție pentru cei care care vor un aparat ieftin și bun de la un brand cu experiență în domeniu. Utilizatorii care caută modele Slim vor să le pună în dressing, baie sau poate pe un hol. În bucătărie sub blat pot fi puse mașini chiar și cu adâncime de peste 60 cm, iar aici mă refer la cele cu capacitate de spălare de peste 9 kg.

Te-ar mai putea interesa