Arctic APL61224XLW3, mașină de spălat rufe cu design Slim

Atunci când discutăm de un aparat cu design Slim (îngust), atunci ne referim la faptul că are o adâncime mică. În cazul modelului Arctic APL61224XLW3 este vorba de o adâncime sub 50 cm, adică îl puteți pune pe hol au în baie fără probleme. Nu aș recomanda modele mult mai compacte deoarece sunt ceva mai zgomotoase și nu cred că pot fi prea fiabile. Pe de altă parte, am observat că mașinile de spălat cu adâncime mi mare (până în 60 cm), au o clasă de eficiență energetică mai bună

Noua generație de mașini de spălat de la acest brand are ușa gri ca și butonul pentru selectarea programelor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

 

Merită sau nu merită cumpărat?

Modelul se alege în funcție de buget, dar trebuie să țineți cont și de cât veți spăla. Având în vedere că vorbim de o mașină Slim, nu ne putem aștepta să spele foarte mult, adică are o capacitate de 6 kg. Aceasta poate să difere în funcție de program și unele mașini au și funcție Kilo Detector (ajustează programul în funcție de cât încărcați).

Clasa de eficiență energetică la aceasta este una satisfăcătoare, adică este D și este vorba de noua etichetare. Cu alte cuvinte, este mult mai strictă și era nevoie de ea pentru că nu prea puteai să-ți faci o idee despre consum. În plus, consumul aparatului este raportat la 100 de spălări, că doar nu veți spăla chiar zilnic.

Panoul de control arată foarte bine și informațiile sunt destul de vizibile, iar pentru mai multe detalii puteți consulta manualul său. Dacă vă doriți un plus de performanță, sau poate o eficiență nergetică mai bună, vă puteți uita și la concurență (exemplu: Tesla WF81492M).

Concluzie

Față de generația precedentă, Arctic APL61224XLW3 oferă tehnologii avansate precum ExtraSteam, senzori inteligenți, Eco Dose, Inverter și multe altele. Vedem și un număr destul de mare de programe de spălare adică rezultatele vor depinde de cât de bine veți sorta rufele. Nu lipsește nici programul Eco care are o durată mai mare, dar și un consum foarte redus de energie, dar nici cel rapid de 14 minute (consum mai mare de energie).

Te-ar mai putea interesa