Heinner HCNF-V291SE++, review combină frigo

Pentru persoanele interesate de un frigorific încăpător recomand modelul Heinner HCNF-V291SE++. Acesta este unul cu un sistem de răcire avansat, adică are No Frost.
Fiind un aparat de la Heinner are o garanție standard de trei ani.  Acest lucru ne arată că beneficiem de un aparat cu o fiabilitate foarte bună.

Frigorificul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim un model cu o multitudine de facilități utile. Din poza de alături se poate observa că e un model argintiu cu un design minim. Mânerele fiind unele integrate.

Păreri pro și contra

Modelul de față vine cu sistem No Frost, lucru care presupune că nu se produce gheață iar din această cauză nu este nevoie de dezghețare și decongelare. Spre deosebire de alte modele cu No Frost, acesta e unul cu No Frost Multicooling. Acest sistem presupune existența a două circuite separate, iar în felul acesta este oferit un plus de prospețime, nivel optim de umiditate și mirosurile nu se amestecă.
Ceva ce ține tot de sistemul de răcire este Freezer Shield. Această lucru care ține de congelator presupune că alimentele vor fi menținute în stare optimă chiar dacă temperatura ambientală nu este prea bună.
Consumul energetic și este redus, aparatul având clasa E cu un consum anual de 239 kWh. Dacă vreți să reduceți consumul de curent atunci se poate folosi funcția Eco.
La începutul acestui articol am scris că aparatul are 3 ani garanție, dar puteți beneficia de cinci ani dacă înregistrați produsul pe pagina producătorului.

Ca dezavantaje aș menționa că nu are dispenser de apă și nici facilități ceva mai avansate. Dar, trebuie remarcat prețul scăzut.

De final trebuie să scriu despre acest model e că e unul foarte bun pentru acele persoane interesate de ceva calitativ la un excelent raport preț/dotări.

Te-ar mai putea interesa