Arctic AK60350M30MT, combină frigorifică cu congelator mare

Combinele frigorifice de dimensiuni generoase sunt potrivite pentru cei care nu sunt mulțumiți de actualul aparat și vor ceva mai spațios. Combina din imagine are un volum de 331 litri și are denumirea de Arctic AK60350M30MT. Este vorba de o generație mai nouă, motiv pentru care nu sunt multe păreri ale clienților, iar designul este unul destul de minimalist.

Arată precum un aparat frigorific premium, iar logo-ul brandului nu este atât de evident. Mânerele sale sunt pe lateral fiind integrate și nu aparente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ușile sunt reversibile în cazul în care aparatul va fi pus în colțul camerei și v-ar placă ca ușile să se deschidă spre stânga. Noua clasă energetică nu ar trebui să vă descurajeze, deoarece aparatul consumă numai 301 kWh pe an. Este o valoare mică pentru un aparat atât de mare și mă refer strict la capacitatea sa (nu la dimensiunile sale). Un aparat voluminos este și destul de înalt, adică vorbim de o înălțime de 201 cm. Frigiderele și side by side-urile au o înălțime de circa 175 cm, adică nu sunt atât de înalte și oricine poate ajunge cu ușurință la rafturile sale.

Păreri pro și contra

Spre deosebire de late combine frigorifice, aceasta re un finisaj metalizat, loc generos pentru sticle și fructe/legume (în sertarul special numit Garden Fresh). Sunt puține combine cu un congelator de 126 litri, adică oferă 4 sertare. Acesta poate congela destul de multe alimente și este recomandat să nu depășiți cantitatea de 5.8 kg. Aveți acces ușor la termostatul reglabil fiind poziționat în partea superioară și lumina ajunge ușor până în fiecare colț al aparatului fiind o iluminare de tip Eco LED.

Dacă nu aveți un brand preferat, Arctic AK60350M30MT reprezintă o alegere inspirată din cele mai multe puncte de vedere, însă este loc de mai bine. Poate că v-ar interesa mai degrabă o combină mai bine echipată (numeroase tehnologii de răcire ), decât una voluminoasă. Sistemul de dezghețare este manual și nu automat cum este în cazul altor aparate, astfel că trebuie curățat din când în când congelator de gheață.