Arctic AK60406E40NFMT, combină clasa E de 362 litri

Arctic AK60406E40NFMT e o combină frigorifică cu No Frost şi Air Flow, astfel încât să poată fi considerat un aparat premium. No Frost face ca răcirea să nu producă gheaţă, iar Air Flow presupune că fiecare din cele două compartimente are proprii curenţi de aer care nu se amestecă.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care corespunde noilor reglementări privind clasa de eficienţă energetică. Mai exact are clasa E (vechea clasă e A++) cu un consum anual de 258 kWh.


Păreri pro şi contra

Modelul Arctic AK60406E40NFMT are un aspect exterior plăcut, fiind vorba despre un design minimalist cu mânere integrate şi cu uşi reversibile.
Producătorul menţionează că e vorba despre un aparat cu design semi incorporabil şi că face parte din gama EFI Line. Această gamă se remarcă şi prin faptul că deschiderea uşii se realizează la 90 grade.

Pentru economisire suplimentară de energie are funcţie vacanţă, iluminare cu eco LED şi funcţie Energy Saver. Funcţia vacanţă e pentru atunci când nu deschideţi uşile timp îndelungat, iar Energy Saver presupune oprirea indicatoarelor luminoase de pe ecran.
Comandarea aparatului se poate face de pe panoul montat la exteriorul aparatului.

Dimensiunile sunt ceva mai mari, în special înălţimea. E vorba despre 60x67x203 lxaxî cm.
Referitor la nivelul de zgomot trebuie să precizez că nu e mare, fiind vorba despre 38 decibeli. E unul caracteristic unui frigorific.

Dacă uitaţi uşa deschisă atunci sunteţi avertizaţi acustic prin intermediul sistemului Eco Buzz. Acest lucru e unul foarte util pe partea de siguranţă, iar alt lucru util ar fi că are autonomie fără curent de 33 ore. Deci, dacă se ia curentul atunci timp de 33 ore alimentele nu se vor altera.

Fiabilitatea produsului e una bună deoarece garanţia standard e de 2 ani, iar la construcţia sa au fost folosite materiale de calitate.

Te-ar mai putea interesa