Arctic AK60340M30W, combină clasică ușor de folosit

Combina Arctic AK60340M30W se adresează persoanelor care vor un aparat ușor de folosit și care să nu aibă o înălțime prea mare. În acest fel înălțimea sa e de 174 centimetri și va intra destul de ușor pe ușă. Datorită dimensiunilor ceva mai mici și greutatea sa e mai redusă, fiind vorba despre 68 kg față de 73 cât are o combină ceva mai mare.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Din imaginea de alături puteți vedea că are un aspect plăcut și caracteristic Arctic.

Păreri pro și contra

Trebuie să precizez că modelul de față nu are No Frost, motiv pentru care dezghețarea frigiderului și congelatorului trebuie făcut manual. O alternativă cu No Frost ar fi acest model Arctic, însă are înălțime de 185 cm și alte facilități suplimentare după cum se poate vedea din această comparație.

Ar fi 4 motive pentru care cineva s-ar orienta înspre modelul Arctic AK60340M30W:

  1. Clasa F de eficiență. Stă bine la capitolul eficiență energetică deoarece are clasa F (vechea clasă A+) cu un consum de 297 kWh pe an. Acesta ar fi un motiv suplimentar pentru care cineva și-ar schimba vechiul frigider cu acesta.
  2. Dimensiunile reduse. E vorba despre 60x65x174 lxaxî cm, iar greutatea de de 68 kg.
  3. Garanție 5 ani. După înregistrare pe site-ul producătorului beneficiați de garanție 5 ani. Seria produsului sunt primele 10 cifre din codul de bare care-l găsiți pe produs, pe ambalaj și în garanție.
  4. Fabricat în România. Un produs de calitate făcut cu grijă în țara noastră.

De final pot spune că modelul acesta e pentru acele persoane care nu vor un frigorific cu No Frost, ci un aparat clasic cât mai ușor de folosit.
Nu se vede din poze, dar ușile se vor deschide foarte ușor deoarece mânerele sunt niște scobituri laterale. Îmi place foarte mult cât de ușor se deschid ușile.

Te-ar mai putea interesa