Arctic AK60320M30MT, combină frigorifică gri de 295 litri

Combina frigorifică gri din imagine numită Arctic AK60320M30MT are clasă energetică superioară și un interior spațios. Consumul de energie e foarte scăzut la noile modele și vi se oferă niște caracteristici speciale interesante. Bineînțeles, o combină accesibilă este o soluție simplă cu puține dotări speciale. Aparatele frigorifice scumpe oferă un volum mare și dotări care scad consumul. Toată familia poate ajunge la rafturile și suporturile frigiderului pentru că are o înălțime de 185 cm.

Designul e foarte elegant și minimalist, iar aparatul arată bine în orice bucătărie și poate fi pus oriunde. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Suportul pentru ouă și tava pentru gheață sunt accesorii standard pentru aceste aparate (le vedem și la frigidere). Pentru un consum anual de numai 267 kWh și un volum de 295 litri, aparatul a primit o clasă de eficiență energetică A+. În plus, se laudă cu o autonomie fără curent de 18 ore pentru ca alimentele să fie conservate foarte bine deoarece poate depăși și 2000-3000 lei.

Congelatorul de 90 litri e poziționat jos și este împărțit în compartimente generoase pentru a putea sorta puțin alimentele. Acesta poate congela alimente pe zi cu o capacitate modestă de 5 kg. Capacitatea aceasta poate să crească la variantele de top care au numeroase dotări și tehnologii, iar bugetul pentru ele trebuie să fie mai mare.

Păreri pro și contra

Rafturile din sticlă securizată sunt spațioase deoarece aparatul are o lățime de 60 cm, iar acestea pot fi ajustate pe înălțime. Recipientul Garden Fresh e prezent la multe aparate frigorifice similare și în el se pun fructe și legume. Interiorul e iluminat de o lampă LED foarte bun deoarece are un consum mic. Temperatura poate fi setată cu ușurință cu ajutorul termostatului ajustabil aflat la interior. Modele mai avansate care au și un preț ceva mia mare, vin cu un control touch pe ușa frigiderului.

Arctic AK60320M30MT are uși reversibile, adică balamalele pot fi mutate de pe o parte pe alta. Nu are mânere clasice ci sunt integrate pentru a simplifica aspectul aparatului și voi puteți achiziționa acest model la un preț foarte bun.

Te-ar mai putea interesa