Arctic AK60360M30MT, combină clasa A+ cu uşi reversibile

Arctic AK60360M30MT este o combină frigorifică cu o capacitate de 334 litri utilă celora care vor un model pentru păstrarea la rece a unei cantităţi mari de alimente.
Are caracteristica Garden Fresh care presupune că aparatul are un compartiment spaţios pentru fructe şi legume.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern dpdv vizual şi al dotărilor. Din imaginea de alături putem vedea că aparatul e unul argintiu fără dispenser (de apă sau gheaţă) şi fără panou de control.


Păreri pro şi contra

Combina Arctic AK60360M30MT e una cu un volum net de 334 litri care e împărţit în 244 litri ai frigiderului şi 90 litri congelatorului. Ambele compartimente au dezgheţare manuală, adică nu au No Frost.
Vine cu clasa A+ de eficienţă energetică şi un consum anual de 281 kWh. Autonomia de funcţionare fără curent e de 18 ore, lucru util în cazul în care locuiţi într-o zonă cu întreruperi frecvente de curent.
Un dezavantaj al capacităţii mari ar fi că nu e tocmai un aparat mic întrucât dimensiunile sale sunt de 60x59x201 lxaxî cm. Va încăpea pe uşa bucătăriei fără probleme.
Partea de congelator are 3 compartimente cu o capacitate de îngheţ de 5kg la 24 ore.
Dacă sunteţi o persoană sensibilă atunci vă va ajuta nivelul de zgomot redus de 39 decibeli.
Mai sus am scris că nu are panou de control, dar în schimb are termostat ajustabil care permite reglarea temperaturii în funcţie de nevoie şi temperatura ambientală.
Iluminarea interioară e realizată cu LED numit Eco LED, iar faţă de alte becuri are un consum mai mic de 7 ori.
Caracteristica de uşi reversibile permite montarea uşilor pe ce parte doriţi aşa încât să le puteţi deschide mai bine şi să nu se lovească de perete.

Recomand acest model pentru familii numeroase care vor un aparat în care să poată depozita o cantitate mare de alimente.

Te-ar mai putea interesa