Arctic AHT60B, hotă neagră la super preț

Hota incorporabilă de jos este un model modest ca și performanțe și preț, dar care poate fi de ajuns pentru o bucătărie foarte mică. Există o formulă de calcul care trebuie luată în considerare pentru a afla putere necesară. Nu o să intru în prea multe detalii, iar ce trebuie să știți e că modelul Arctic AHT60B se descurcă bine pentru bucătărie de până în 9 mp. Nu zic că nu s-ar descurca și la bucătării mai mari, însă nu ar da același randament. Puterea hotei este foarte importantă atunci când nu prea aveți cum să aerisiți bucătărie și nu vreți ca mirosul să ajungă în tot apartamentul.

Aceasta se instalează în partea inferioară o corpului suspendat, însă nu ca și o hotă clasică, ci mobilierul trebuie să aibă și o secțiune tăiată ca să o integrați parțial. Există și hote complet incorporabile, adică panoul de control este în partea de jos și nu frontal după partea extensibilă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Dacă vă plac hotele telescopice atunci, s-ar putea să vă placă și modelul de sus. Vorbim de o hotă accesibilă, elegantă și suficient de puternică care a apărut recent. Se poate vedea că face din cea mai recentă generație și după cum arată, nici nu ați zice că este de la un brand ca Arctic, ci mai degrabă de la un brand de top.

De multe ori prețul unui aparat este dictat de brand, deoarece vorbim de o calitate puțin mai bună a finisajelor și materialelor, dar și unele componente sunt mai fiabilă. Mulți producători de top se laudă că aparatelor lor au o durată de funcționare mai mare, astfel că s-ar justifica prețul mai piperat.

Revenind la hota noastră, aceasta este concepută pentru a servi nevoilor multor utilizatori, în special celor care nu doresc să cheltuie mult pe aparate. Iluminarea LED este o dotare destul de des întâlnită la aceste aparate și scade consumul de energie, plus că lumina este mult mai puternică.

Concluzie

Arctic AHT60B este doar unul dintre numeroasele aparate de care aveți nevoie în bucătărie, astfel că bugetul trebuie să fie bine împărțit, iar unele aparate sunt mai importante decât altele: plita (Candy CHW6LBX este o soluție de buget), cuptorul etc.

Te-ar mai putea interesa