Whirlpool WS5G8CHW/E, aragaz mixt cu autocurăţare

Dacă sunteţi interesaţi de un aragaz mixt atunci modelul Whirlpool WS5G8CHW/E ar fi recomandarea mea. Vine cu plită pe gaz, iar cuptorul e unul electric. E uşor de folosit deoarece plita e una cu prindere automată, iar cuptorul permite gătirea pe 3 niveluri simultan (caracteristică numită cook 3).

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care e uşor de instalat întrucât nu e incorporabil.


Păreri pro şi contra

Modelul Whirlpool WS5G8CHW/E e unul care beneficiază de nişte dimensiuni normale de 50x69x85 lxaxî cm. Pentru legarea la priză are un cablu de un metru.
Consumul electric nu e mare deoarece are clasa A de eficienţă energetică cu consum de 0,99 kWh per ciclu convenţional.
Întreţinerea aparatului e una uşoară deoarece vine cu SteamClean. Acest lucru presupune că interiorul cuptorului e din gri de titan şi vor fi eliminate toate murdăriile fără detergent sau efort.
E un aparat avansat cu caracteristica Multifunction 8 întrucât asigură 8 moduri de gătire.
Multă lume întreabă cu stau oalele pe pitele pe gaz, iar în cazul acestui model avem grătare din fontă car asigură un design profesional şi stabilitate oalelor.
Dacă vă preocupă consumul de curent atunci trebuie ştiut că aparatul vine cu clasa A de eficienţă energetică. Consumul de curent e de ,99 kWh în ciclu normal şi 0,77 kWh în ciclu cu ventilare.
E un aparat cu cuptor foarte bun întrucât are iluminare interioară şi ventilator pentru o coacere uniformă.
Electrocasnicul e unul sigur deoarece e dotat cu oprire automată a gazului.

Per ansamblu recomand acest aparat celora interesaţi de ceva modern care să arate bine şi să fe uşor de folosit.
Brandul Whirlpool e unul serios, mai exact e vorba despre un producător plasat pe locul 1 datorită produselor cu o fiabilitate foarte ridicată.
Dacă vă interesează o alternativă atunci există şi un model similar cu plită vitroceramică.

Te-ar mai putea interesa