Arctic AD60310M30W, frigider ieftin de 306 litri

Sunt multe frigider scumpe pe piață și care nu oferă cel mai bun raport preț/volum, de aceea vă recomand modelul Arctic AD60310M30W care e o variantă mai nouă. Diferențele nu sunt vizibile, dar e loc de mai bine pentru că pretențiile utilizatorilor sunt tot mai mari. Interiorul arată la fel, adică e organizat foarte bine și e loc pentru orice aliment. Se adresează utilizatorilor cu pretenții ceva mai puține.

Arată excelent în orice bucătărie și nu va ocupa mult spațiu, de aceea nu e nevoie să-l puneți neapărat lângă mobilier. Ușile sunt reversibile, adică balamalele pot fi mutate de pe o parte pe alta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un frigider cu uși reversibile are mânere verticale integrate și nu cele clasice verticale. Astfel, designul e mai simplist și arată bine într-o bucătărie minimalistă. Sunt destule rafturi la interior cu posibilitate de ajustare, însă mai este loc și pe ușă (suporturi mari). Congelatorul e satisfăcător și e împărțit de un raft care poate fi îndepărtat pentru a face loc pentru recipiente sau pungi mari de alimente. Capacitatea de congelare pe zi (24 ore) este de 4 kg și este foarte bună pentru un volum de 70 litri.

Aparatul se bucură de o autonomie fără curent mare – 19 ore, care devine utilă când rămâneți fără curent ori mutați aparatul pentru o mică renovare.

Păreri pro și contra

Congelatorul dispune e funcție de congelare rapidă pentru alimente proaspete și sunt conservate foarte bine. Vedem un nivel de zgomot foarte redus – 38 dB, adică putem spune că este foarte silențios și mai că nu îi vom simți prezența. Compartimentul pentru fructe și legume de tip Garden Fresh este generos ca și volum și se află în partea de jos. Consumul rămâne mic, dar nu e chiar la fel ca și la generația precedentă, acesta fiind singurul minus al modelului.

Arctic AD60310M30W este un frigider simplu și bun, despre care nu avem prea multe de spus. Variante mai scumpe pot oferi mai multe dotări sau tehnologii care fac aparatul mai atractiv. Voi decideți ce vi se pare util și cât sunteți dispuși să cheltuiți.

Te-ar mai putea interesa