Zanussi ZTAN28FW0, frigider cu congelator de 41 litri

Frigiderul cu două uși Zanussi ZTAN28FW0 are un design plăcut și simplu datorită mânerelor integrate. Spre deosebire de combinele frigorifice, frigiderele au prețuri mai atractive deoarece oferă un volum ceva mai mic. Se poate observa că are un congelator fără sertare în partea de sus, spațiul fiind împărțit de un raft. Acesta oferă mult spațiu pentru alimente proaspete fie că alegeți să le puneți pe raft, fie în compartimentul din partea de jos.

Acest brand este foarte popular și recomand produsele sale deoarece sunt accesibile și competitive. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are uși reversibile în caz că vreți să schimbați balamalele, iar mânerele nu sunt vizibile pentru că sunt orizontale și incorporate. E loc la interior pentru ouă și sticle pentru că sunt suporturi pentru acestea. Congelatorul e încăpător și poate congela până la 2 kg de alimente proaspete pe zi și această valoare e irelevantă dacă alimentele au fost deja congelate. Eficiența energetică A+ reflectă consum redus al aparatului care poate fi exprimat în kW pe zi sau pe an. Din câte văd, rafturile pot fi ajustate puțin pentru a face loc pentru vase mari sau un tort, iar pe ușă e loc pentru sticle de apă sau de lapte de până la 1 litru. Îmi place că totul e transparent și foarte vizibil, iar iluminarea interioară e un alt punct forte.

Păreri pro și contra

Se potrivește foarte bine într-o bucătărie de dimensiuni mici sau poate că nu vă doriți mult spațiu pentru a conserva alimente. Sunt aparate frigorifice mai bune pentru a congela anumite alimente (lăzi sau congelatoare) sau pentru a le menține congelate care le puteți folosi atunci când congelatorul incorporat nu mai face față. Temperatura se alege ușor datorită panoului de control destul de minimalist. Autonomia fără curent e tot mai mare cu fiecare generație și atinge chiar și 19 ore la acest model. Chiar și în cazul unei pene de curent, alimentele sunt menținute în condiții foarte bune.

Zanussi ZTAN28FW0 are specificații foarte bune și raportul calitate/preț este excelent. Acesta poate fi fi pus în colțul camerei său alături de mobilier pentru a câștiga spațiu și a-l avea aproape.

Te-ar mai putea interesa