Heinner HFF-N194NFF+, congelator cu No Frost

Heinner HFF-N194NFF+ e un congelator cu No Frost pentru persoanele interesate în a ţine la rece o cantitate mare de alimente. Frigorificul de faţă are capacitate de 186 litri şi clasa A+ de eficienţă energetică.
Precum în cazul altor modele de la Heinner şi acesta are garanţie standard de 3 ani care poate fi mărită la mai mult.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern cu un design simplu. Din imagine de alături puteţi vedea că aparatul e unul pe alb cu o înălţime nu prea mare. Dimensiunile sale sunt de 56x61x169 lxaxî cm.


Păreri pro şi contra

Congelatorul Heinner HFF-N194NFF+ e unul care vine cu clasa A+ de eficienţă energetică datorită unui consum mic de electricitate.
Fiind dotat cu No Frost înseamnă că răcirea se realizează fără a produce gheaţă. În felul acesta nu trebuie să dezgheţaţi congelatorul, acest lucru fiind unul automat.
Compartimentarea e foarte bine realizată deoarece e vorba despre o capacitate mare de 186 litri (volum net) şi cu 6 compartimente.
Pe partea de siguranţă aparatul are alarmă în cazul în care uitaţi uşa deschisă.
Nivelul de zgomot al aparatului e unul scăzut, fiind vorba despre 43 decibeli. În acest fel putem spune că aparatul nu e unul care să deranjeze acustic atunci când dorim să ne odihnim.
De final pot spune că acest model e pentru persoanele interesate de ceva calitativ, uşor de întreţinut, cu volum mare şi care să consume puţin curent.
Dacă nu ştiţi prea multe despre brandul Heinner atunci trebuie să ştiţi că acesta e unul românesc prezent pe piaţă de câţiva ani. Faţă de alte branduri se remarcă prin garanţia standard de 36 luni (cum am scris mai sus), preţurile competitive şi că produsele au o fiabilitate bună.

Te-ar mai putea interesa