Allview Allbook I, laptop cu configurație office

Allview Allbook I poate fi laptopul ideal dacă nu aveți un brand preferat și vă doriți o configurație performantă, însă nu vreți să cheltuiți prea mult. Acel Core i3 este de ajuns pentru că face parte din generația nouă care folosește tehnologie pe 10 nm. Designul său este unul diferit și nu-l veți vedea la alte branduri. Tastatura sa ajunge până în margine după cum se vede și în imaginea de prezentare. Chiar dacă pare a fi mai mic, ecranul are aceeași diagonală de 15.6 inci.

Puteți alege modelul fără sistem de operare Windows 10 deoarece are un preț mai mic, însă tot trebuie să-l instalați ulterior. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurațiile laptopurilor pot fi de mai multe tipuri și prețurile sunt influențate de componente. Procesorul este cel mai important și în acest caz vorbim de varianta Ice Lake modelul Core i3 1005G1. Toate procesoarele de laptopuri au plăci video integrate, iar pe acesta vedem una UHD Graphics de la Intel. Ecranul este unul destul de luminos, reproduce un număr mare de culori și unghiurile de vizibilitate sunt generoase. Laptopul se comportă foarte bine și poate rula orice aplicație, totul pornește instant și datele se transferă rapid. Un hard disc doar încetinește laptopul și de aceea muți producători aleg SSD-urile de tip M.2 care se instalează rapid.

Păreri pro și contra

Laptopul din imagine poate fi folosit de oricine și oriunde deoarece are o configurație performantă și o autonomie generoasă, iar conectivitatea este una excelentă. Nu lipsesc porturi USB (2.0 și 3.0), pentru a putea conecta periferice sau medii de stocare externe, dar mai există și ieșire video HDMI. Chiar dacă laptopurile devin tot mai subțiri, portul LAN este prezent pe multe modele și este foarte util dacă nu aveți router wireless sau laptopul nu se află în raza sa.

Dacă aveți un buget mia mare, alegeți pe cele cu Windows 10. Allview Allbook I este unul dintre numeroasele modele oferite de acest brand și majoritatea au un raport performanță/preț bun. Nu necesită nici un upgrade, dar poate peste 1-2 ani vreți să schimbați actualul SSD cu unul mai mare.

Te-ar mai putea interesa