Allview Allbook H, laptop FullHD cu Ubuntu

Laptopul Allview Allbook H este un model mai nou al acestui brand și se adresează utilizatorilor cu pretenții ceva mai puține, iar dacă nu ați ales un model pentru Școala Online, acesta poate fi unul ideal pentru că are un preț atractiv. Sunt destul de puține laptopuri accesibile care să ofere un raport calitate/preț bun, dar și dotările sunt foarte importante. Îmi place designul laptopului fiind pe un gri foarte plăcut, iar touchpadul este foarte generos. Poate că veți alege un mouse deoarece veți lucra mult mai ușor cu el, iar touchpadul este util doar când nu vă aflați la birou.

Sistemul de operare inclus este Ubuntu și poate că unii dintre voi vă gândiți să puneți Windows 10 deoarece este mai popular. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul de pe acest laptop îl vedem pe numeroase laptopuri și nu este recent lansat, adică este vorba de arhitectura Gemini Lake (Refresh este cea mai nouă). Diferența de performanță este foarte mică între două generații succesive, în special dacă discutăm de aceeași tehnologie de fabricație – 14 nm. Cei mai mulți utilizatori sunt mulțumiți de alegere și nu poate excela la toate capitolele în acest buget, însă nu prea are concurență.

Păreri pro și contra

Ecranul IPS Full HD este cea mai bună alegere, însă nu toate ecranele sunt la fel. Vine echipat cu numeroase dotări pentru ca voi să nu trebuiască să mai cumpărați periferice: difuzoare integrate, cameră web integrată, WiFi n, bluetooth, cititor de carduri. Vine echipat cu un SSD modern și spațios și nu cu memorie de tip m eMMC care oferă foarte puțin spațiu, iar acesta poate fi înlocuit cu altul mai mare. Acest brand oferă soluții foarte atractive ca preț, dar și performanțele sunt de ajuns pentru ce-l veți folosi. Autonomia este de ajuns dacă vreți să vă mutați într-o altă cameră cu el, însă cât îl folosiți pe birou, puteți folosi încărcătorul.

Allview Allbook H este cel mai recent model oferit de acest brand și din păcate nu sunt variante mult mai performante, tot la prețuri atractive. Poate în următorii ani vom vedea mai multe laptopuri de la acesta.

Te-ar mai putea interesa