Alizee Blue AW24H1, păreri model de 24000 btu

Un model precum Alizee Blue AW24H1 se va dovedi util celora care vor să facă o climă optimă pe o suprafață de 70-110 mp. Trebuie să știți că această suprafață e una medie pentru aparate de 24000 BTU.
Ar trebui să scriu de la început că Alizee e un producător specializat în parate de aer condiționat, având o vechime de circa 10 ani.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat cu o capacitate foarte mare de 24.000 BTU, iar dacă vă interesează ceva mai mic atunci aveți la dispoziție modelul de 12000 BTU. Probabil că ar trebuie să menționez și faptul că are clasa A++, iar consumul nominal (atât la răcire cât și la încălzire) e de 2,2 kW.

Păreri pro și contra

Pro

Precum în cazul altor modele ale zilelor noastre și acesta are o multitudine de funcții care sunt considerate ca fiind standard. Printre acestea aș aminti Sleep, Auto-restart și controlul prin wi-fi.
Având kit-ul de instalare inclus în pachet înseamnă că ne este ușurată instalarea în cazul în care aceasta e realizată de o cunoștință.
Fluxul de aer eliberat de aparat e unul optimizat așa încât să fie îmbunătățite performanțele de răcire și încălzire.
Unitatea exterioară e tratată pentru a fi protejată de rugină.

Dacă vă întrebați de la ce vine numele Alizee Blue atunci trebuie să scriu că de la facilitatea Blue Fin care presupune că aparatul are un strat anticoroziv pe evaporator și condensator. Acesta are rol de a prelungii viața unității și de a îmbunătății fluxul aperi condensate.

Contra

Filtrarea e una normală, adică nu dispune de ionizare ori de filtrare cu UV.

Verdictul meu referitor la modelul Alizee Blue AW24H1 e că-și merită banii dacă vă doriți ceva cu capacitate mare și o multitudine de facilități utile. Trebuie să luați în considerare faptul că e un aparat clasic, iar din această cauză e ușor de folosit. Că are wi-fi nu înseamnă că trebuie neaparat să-l controlați de pe telefon. Aparatul poate fi comandat și de pe telecomandă.

Te-ar mai putea interesa