AEG T9DBC68S, uscător de rufe de 8 kg

AEG T9DBC68S este un uscător cu pompă de căldură care este adresat celora cu un buget mare și ceva mai pretențioși. Nu consumă mult curent, clasa de eficiență energetică fiind A+++, iar pentru uscarea în diferite articole ori a diferitelor tipuri de țesături există 10 programe. Poate că nu sunt multe, însă sunt cele mai frecvent utilizate programe. Un electrocasnic precum acesta se adresează celora interesați de un aparat cât mai eficient în procesul de uscare al rufelor.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care uscă fără a deteriora rufele. Din imaginea de alături poate fi văzut că acest model e unul care se prezintă decent din punct de vedere vizual.

 

AEG T9DBC68S e ușor de utilizat întrucât integrează tehnologii cum ar fi senzorii de umiditate, ecran digital de pe panoul de control, țesăturile primesc un tratament special și multiple programe. Ești avertizat cu privire la starea programului – indicator status uscare.

Printre programele sale aș aminti cel pentru articole din bumbac, sintetice, lână etc. Cu tehnologia Scan 3D, este detectat nivelul de umiditate din rufe pentru ca programele să aibă o durată de funcționare conformă. Față de uscătoarele cu condensare, acesta se folosește și de aerul rece, astfel că țesăturile nu sunt deteriorate. Plus că articolele pot fi purtate ziua următoare, eventual le mai puneți undeva la aerisit.

Motive pentru a achiziționa acest model ar fi multiple, printre care aș aminti clasa de eficiență sporită, că poate usca multiple tipuri de țesături (are programe speciale pentru bumbac etc), vine de la un brand de top, are un control touch cu LCD și șifonează atât de tare hainele.

Majoritatea modelelor de pe piață sunt cu pompă de căldură întrucât s-a văzut avantajul – consum mic de energie și facturi la energie reduse. Dacă nu cunoașteți brandul trebuie spus că e unul german, iar acesta oferă și mai multe variante similare, poate chiar și mai multe tehnologii. Veți observa că modelul de sus este unul destul de apreciat și este normal pentru că are tehnologii de ultimă generație.

Te-ar mai putea interesa