Samsung DV90TA020DE/LE, model cu pompă de căldură

Samsung DV90TA020DE/LE e un uscător de rufe modern pentru persoanele care vor să spele o cantitate de până în 9 kilograme cu un consum redus de resurse. Acest ultim lucru se datorează pompei de căldură care ajută la obținerea unui consum de 258 kWh pe an (are vechea clasă A++).
Capacitatea de 9kg face ca aparatul să fie util chiar și unei familii numeroase care dorește să aibă haine gata de purtat.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine vizual, dar mai ales funcțional.
Panoul de comandă e unul precum la mașinile de spălat așa încât utilizarea sa să fie una clasică.

Păreri pro și contra

Modelul acesta vine cu multiple lucruri pozitive și am să încerc să să le enumăr pe cele mai importante în rândurile care urmează:

  • Are pompă de căldură așa încât consumul energetic să fie redus aproape la jumătate comparativ cu un model care nu are așa ceva.
  • Cu ajutorul Samsung DV90TA020DE/LE poți usca o cantitate mare de rufe deoarece are o cantitate de 9kg. În acest fel se va dovedi un aparat suficient pentru o familie de 4-5 persoane.
  • Pentru mai puține cute are opțiune Wrinkle Prevent care presupune că după ce se termină ciclul de uscare aparatul continuă să rotească rufele timp de 180 minute.
  • O să obțineți cele mai bune rezultate de uscare deoarece vine cu tehnologie Optimal Dry. Acest lucru presupune existența unor senzori de umiditate și temperatură care ajustează timpul de uscare.
  • Curățarea filtrului e una ușoară deoarece acesta e situat în ușă și e unul de tip 2 în 1.
  • Dacă aveți de uscat o cantitate mică (undeva la un kilogram) atunci se poate folosi programul Quick Dry 35 minute.

Întotdeauna există și unele aspecte negative, iar în cazul acestui model discutăm despre lipsa interacțiunii smart. Mai exact nu e un aparat care să poată fi comandat de pe un telefon sau ceva asemănător.

Te-ar mai putea interesa