AEG SKB582F1AF, frigider mic incorporabil

Frigiderele incorporabile sunt modele diferite și au preț ceva mai mare decât cele independente, iar dacă luăm în calcul și un brand mai de top, atunci trebuie să fiți pregătiți să cheltuiți mai mult. AEG SKB582F1AF este un model care poate fi pus sub blat (conform schiței oferite), dar poate că voi aveți un loc diferit pentru el, poate chiar într-un corp înalt ca să nu vă aplecați la el, iar sub blat mai bine puțin un congelator.

După cum am menționat mai sus, aparatul nu are un preț foarte mic atât încât să și-l permită oricine, dar există și resigilate dacă nu vă deranjează că ambalajul este deteriorat și sunt urme de utilizare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Arată diferit de frigiderul clasic și vedem un plus de calitate peste tot, adică un o mai mare atenție la detalii. Din imaginea de sus se vede cum este împărțit interiorul și rafturile pot fi ajustate, dar nu și suporturile. Pe ușă aveți loc chiar și pentru sticle destul de mari de vi sau apă, dar nu puteți pune foarte multe deoarece se dorește a fi un frigider modest.

Chiar dacă are numai 134 litri, veți observa că intră cam strictul necesar și poate că nu se vede atât de bine, dar are și loc pentru legume și fructe în partea de jos. Pe lângă capacitatea aparatului, tot din etichetă vedem consumul energetic al aparatului (pentru care a primit clasa F), dar și nivelul de zgomot (scăzut).

Temperatura se poate seta doar de la interior pentru că are acel termostat reglabil, lângă care aveți și lampa LED. Alte caracteristici care pot fi importante pentru unii: dezghețare automată și ușă reversibilă (balamalele pot fi mutate de pe o parte pe alta).

Concluzie

AEG SKB582F1AF oferă specificații bune, un interior destul e bine organizat și nici nu putem avea pretenții la mai mult pentru că dimensiunile limitează dotările sale. Vi se pare că are un preț prea mare și parcă nu prea v-ar mai interesa că se incorporează sau nu? Aruncați o privire peste modelul cu finisaj inox Liebherr GPesf 1476.

Te-ar mai putea interesa