AEG SCE819D8TS, model clasa D de tip incorporabil

AEG SCE819D8TS e o combină incorporabilă de la un producător german. Se evidențiază prin dotări premium și capacitate mare de 188 centimetri.
Aceste electrocasnic urmează noile tendințe în materie de tehnologii și garanție. În acest fel are No Frost și surprize plăcute pe partea de garanție.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat primim ce e mai bun de la germani. Din poza de alături se poate vedea că e un aparat cu o compartimentare tradițională (congelator cu 3 compartimente și frigider cu 3 rafturi din sticlă).

Păreri pro și contra

Modelul AEG SCE819D8TS e unul pentru acele persoane care vor un aparat care să se integreze perfect într-o bucătărie modernă și să vină cu dotări utile. Aș menționa alături cele mai importante lucruri cu care vine acest model.

  • Consumul de curent e mic deoarece are clasa D cu un consum de 155 kWh pe an, iar dacă se întrerupe curentul atunci are autonomie de funcționare fără curent de 21 ore.
  • Sistemul de răcire e unul modern de tip No Frost, iar din această cauză trebuie scris că întreținerea va fi minimă deoarece nu se produce gheață.
  • Suplimentar are TwinTech, adică câte un sistem de răcire independent pentru fiecare compartiment.
  • Spațiul interior poate fi organizat după bunul plac, lucru numit CustomFlex. Suplimentar are Multispace care presupune depozitare suplimentară.
  • Garanția e de 5 ani dacă înregistrați aparatul la producător pe site. Compresorul e unul care vine cu o garanție standard de 10 ani.

Din păcate nu e un aparat smart cum e în cazul AEG RMB954F9VX, dar nici nu e neaparată nevoie de o astfel de facilitate.

Per ansamblu, acest model e pentru acele persoane care vor un aparat care să arate bine, să funcționeze bine și să consume puține resurse (curent).
Alegând produse de la producătorul de față o să beneficiați de ceva calitativ de îndelungă folosință.

Te-ar mai putea interesa