AEG L8WBE68SI, mașina de spălat rufe cu uscător incorporabilă

AEG L8WBE68SI este un electrocasnic destinat celora care vor să economisească timp, spațiu și bani. Este un aparat 2 în 1 care se descurcă foarte bine la spălare, dar și la uscare deoarece are o capacitate de spălare 8 kilograme și de uscare de 4 kilograme. Și materialele din care e făcut aparatul sunt unele de calitate, că doar vorbim de un brand nemțesc. Sunt destul de puține mașini de spălat incorporabile iar prețurile sunt destul de mari. Plus că nu veți vedea multe care au uscător integrat la acest preț.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care e foarte ușor de folosit și nu consumă prea mult curent.

 

Vine cu caracteristica Dual Sense care ajustează programul în funcție de țesătură, iar mișcările tamburului sunt optimizate. Aparatul vine cu un număr mare de programe și sunt listate atât în partea dreaptă, cât și în partea stângă a butonului central.

Aparatul vine și cu o dotare destul de des întâlnită la aparatele mari, însă în funcție de brand, numele acesteia poate fi diferit. Este vorba de ProSense, iar aceasta adaptează programul la dimensiunea încărcăturii. Aparatul are clasa de eficiență energetică E. Poate că nu este cea mai bună, însă vorbim de un aparat cu uscător integrat. Dacă e să o folosiți doar pentru spălare, atunci vorbim de o clasă energetică mai bună – D.

Pentru achiziția aparatului ar fi costul nu prea mare, că vine de la AEG, fiabilitatea crescută, că e un aparat 2 în 1, stoarce și uscă excelent, face economii mari de curent și materialele de calitate din care-i făcut.
Contra ar fi că nu se folosește de o pompă de căldură pentru uscare, ci condensare.

De final pot spune că mașina de față se adresează persoanelor cu o familie mare ori care vor mai mult timp liber alături de familie. Economia de spațiu făcută e una mare întrucât nu mai trebuie să țineți și un uscător care ar fi ocupat spațiu cât mașina. AEG L8WBE68SI vine și cu numeroase tehnologii care o fac mai atrăgătoare.