AEG L8FNC68S, mașină de spălat rufe cu motor OKOInverter

Mașina de spălat rufe din imaginea de jos este modelul AEG L8FNC68S care are capacitate de încărcare mare și centrifugare foarte bună, astfel că veți spăla mai rar și programele de uscare vor fi mai scurte (ale uscătorului). Modelul prezentat nu are uscător, dar v-aș recomanda unul și poate să fie de la un alt brand dacă bugetul nu vă permite, însă calitatea și fiabilitate vor fi pe măsură. Aș putea spune că este un aparat Premium ținând cont de calitatea oferită și de performanțele sale. Chiar și după cum arată se poate ajunge la o astfel de concluzie.

Designul aparatului este unul destul de plăcut și este caracteristici acestui brand, însă poate să difere puțin în funcție de generație. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Se poate vedea că vorbim de un model standard care nu se incorporează, dar care ocupă ceva spațiu deoarece are performanțe pe măsură dar și o clasă energetică superioară. Poate că nu ați observat, însă mașinile de spălat cu clasă energetică A, cum are și cea de sus, vin cu o adâncime de 57 cm. Nici nu cred că acest brand oferă soluții Slim pentru cei care vor să amplaseze aparatul pe hol sau într-o baie nu foarte mare. Nici nu aș recomanda să puneți aparatul în baie deoarece vorbim de umiditate mai ridicată și vreți să vă țină cât mai mult aparatul și să nu aveți probleme.

Clasele de eficiență sunt bune și am menționat anterior una dintre ele (cea energetică), iar la centrifugare stă la fel de bine  pentru că are Clasa B. Aceasta a fost oferită pentru o centrifugare de 1600 RPM, care este cea mai rar întâlnită la mașinile de spălat. Cele mai multe mașini vin cu centrifugare de 1200 RPM, respectiv 1400 RPM.

Concluzie

E bine să aveți o mașină cât mai performantă, astfel ca uscătorul (Haier HD90-A2959, ar fi o recomandare) să nu aibă programe foarte lungi și să consume multă energie. AEG L8FNC68S este un aparat care este bine dotat, adică oferă acel motor OKOInverter, dar și altele: OKOMix, ProSteam, ProSense.

Te-ar mai putea interesa