AEG L7WBGO49S, mașină de spălat și uscător de rufe într-un singur aparat

Mașina de spălat rufe AEG L7WBGO49S e una destul de mare deoarece are performanțe destul de ridicate și un consum redus de resurse – centrifugare de 1400 RPM, capacitate de spălare de 9 kg, capacitate de uscare 5 kg, clasă energetică C/E (spălare/uscare). Ar mai fi de adăugat că are un design elegant și combinația de alb, argintiu și negru e bine aleasă. Din cele mai multe puncte de vedere e o mașină destul de reușită doar că nu e un model îngust cum și-ar fi dorit unii dintre voi (adâncime de 55 cm). Mă refer la acele mașini care au o adâncime de 40-45 cm însă specificațiile sunt limitate și nici pe partea de consum nu vor excela.

Dacă vreți să faceți o alegere bună, nu aș recomanda alt model deoarece nu sunt multe modele cu astfel de dotări. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Este vorba de un model și se poate ajunge la această concluzie doar după specificații ce le-am menționat mai sus, adică spală și uscă multe rufe. E foarte important ca stoarcerea să fie cât mai bună, pentru ca procesul de uscare să dureze cât mai puțin. Din poza de sus se poate observa ușor că are un ecran LCD pe care se poate vedea timpul rămas, dar și alte informații utile. Clasa de eficiență energetică este C dacă ne rezumăm strict la spălat (65 kWh la 100 de spălări), însă dacă vrem program complet cu uscare atunci ne limităm la 5 kg și clasa energetică ajunge să fie E (325 kWh la 100 de spălări).

În total, are 10 programe de spălare și observ destul de multe programe mai speciale (care nu sunt prezente la orice aparat).Acestea nu sunt așeazate în jurul butonului rotativ, ci este o listă de programe cu un indicator luminos în fața fiecăruia, astfel veți ști cu exactitate ce selecție ați făcut.

Concluzie

Arată bine, consumă puțin, puteți usca o cantitate modestă de rufe, are tehnologii foarte bune (motor OKOInverter, DualSense, ProSense, ProSteam) etc. AEG L7WBGO49S e o alegere destul de inteligentă ținând cont de raportul preț/dotări, dar cam toate aparatele acestui brand sunt foarte dotate. AEG L7FNC48S este alb model care se laudă cu o clasă energetică B.

Te-ar mai putea interesa