AEG L7FNC48S, mașină de spălat cu clasa B

AEG L7FNC48S e o mașină de spălat rufe modernă pentru persoanele interesate de ceva avansat tehnologic și care să nu aibă un consum mare de resurse.
În articolul de față voi prezenta principalele motive pentru care ar merita achiziționat acest aparat.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim un aparat de la un producător german care se respectă și își respectă clienții.
Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul din imagine are un design caracteristic AEG și că are un panou de comandă ușor de folosit

Motive pro și contra

Modelul AEG L7FNC48S e unul de la un producător german și a fost creat așa încât consumul electric să fie cât mai mic. Din această cauză are clasa B cu un consum de 54 kWh la 100 spălări.
Alte avantaje ale acestui aparat sunt după cum urmează:

  • Tehnologia ProSense e una modernă și presupune că aparatul cântărește cantitatea și detectează tipul țesăturii. În funcție de acestea adaptează parametrii de spălare pentru economisire de resurse și rezultate optime.
  • Are Eco TimeSave, adică o opțiune care permite spălare eficientă energetic și în timp scurt.
  • Motorul e unul de generație nouă, fiind vorba despre unul tip inverter. Atuurile acestuia sunt eficiența energetică, durabilitatea și că e silențios.
  • Are program de 69 minute pentru încărcături mixte. E numit MyMix și e pentru o cantitate de 5 kilograme. Spălarea se face la 30 grade.
  • Costul de achiziție e unul ceva mai mare, dar o să vedeți că vă veți recupera banii pe parcursul utilizării.
  • Nu e un model compact, dimensiunile acestuia fiind de 58x60x85 axlxî cm. Iar greutatea e de 73 kilograme.

Dacă vă interesează un aparat care să spele rapid o cantitate mare de rufe, iar consumul de resurse să fie unul proporțional atunci modelul de față ar fi recomandarea mea.

Te-ar mai putea interesa