AEG L7WBGO48W, mașină de spălat rufe cu motor OKOInverter

Mașina de spălat rufe din imaginea de jos se numește AEG L7WBGO48W și față de multe altele, aceasta are și uscător incorporat adică poate oferi un program complet de spălare și uscare. Acest aparat este unul de tip 2 în 1 adică ține locul a două aparate diferite. Se poate vedea și după acea etichetă de mai jos cu care vine aparatul, iar consumul diferă destul de mult și este normal pentru că procesul de uscare presupune un consum mai mare de energie.

Designul sugerează că este vorba de noua generație care aduce mici îmbunătățiri estetice dar și la interior (la dotări). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

AEG L7WBGO48W

Merită sau nu merită cumpărată?

Această generați de mașini de spălat este echipată cu un motor ceva mai avansat – OKOInverter, acesta oferă numai avantaje și se poate vedea după specificațiile sale. Un consum de numai 47 kWh la 100 de spălări este impresionant pentru o mașină care poate spăla până la 8 kg. Dacă vă interesează și uscarea atunci vorbim de un consum de 325 kWh care poate părea cam mult, însă nu și pentru un uscător. Bineînțeles, aici discutăm de consumul a două procese (spălare și uscare), de aceea clasa energetică este E.

Există astfel de mașini de spălat chiar mai eficiente sau mai performante decât aceasta dacă sunteți dispuși să cheltuiți mai mult. Oricum, vorbim de un brand cu experiență și veți face o alegere bună indiferent pentru care model veți opta în final. Dacă nu vă interesează partea de uscare, atunci veți vedea că sunt multe modele la prețuri mai atrăgătoare însă vor veni perioade în care nu veți putea usca oriunde rufele.

Un alt aspect care trebuie menționat este acela că mașina are o adâncime de 55 cm, adică este foarte compactă pentru ce are la interior și poate fi instalată în formate multe locuri (mai compactă este AEG LTN8C373E).

Concluzie

AEG L7WBGO48W oferă o fiabilitate diferită (durată de funcționare îndelungată), un design modern, numeroase dotări speciale (DualSense, ProSteam, ProSense, AquaControl) și eficientă pe măsura bugetului. Paote că pentru unii ar avea un preț prea mare, însă numai aveți nevoie de un uscător.

Te-ar mai putea interesa