AEG LTN8C373E, păreri mașină clasa C cu Oko Mix

AEG LTN8C373E este un model vertical cu o capacitate de 7 kilograme așa încât să putem spune că este o mașină de spălat suficientă pentru o familie de 3-4 persoane. Venind de la AEG înseamnă că e un model premium, iar din această cauză integrează mai multe facilități utile precum ProSense, OkoMix și motor OkoInverter. Evident că are mai multe facilități, dar voi încerca să le evidențiez pe cele mai importante.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim un model cu 1300 rpm și clasa C de eficiență energetică. În acest fel consumul energetic e de 59 kWh la 100 de spălări.
Din poza alăturată se poate observa că aparatul e unul care urmează linia de design a mașinilor de la Aeg.

Păreri pro și contra

Mașina LTN8C373E de la Aeg e una verticală și este potrivită celora care nu au prea mult loc pentru o mașină de spălat. Astfel, beneficiem de dimensiuni 60x40x89 axlxî cm. Iar deschiderea ușii e una amortizată, lucru denumit SoftOpening. Observați că dimensiunile sale sunt mult mai mici decât în cazul a unor modele precum L9WBCN61B sau LFR61944BE.
Beneficiază de cântărirea cantității, lucru denumit ProSense sau Fuzzy Logic. Mai exact aparatul detectează cantitatea, iar în funcție de această adaptează consumul de resurse (inclusiv timp).
OkoMix presupune că rufele sunt spălate foarte bine, chiar și în cazul ciclurilor scurte. Acest lucru este o tehnologie.
Dacă vreți să folosiți un program zilnic atunci trebuie știut că acest aparat are așa ceva și e numit OkoPower. Acesta durează 59 minute, fiind unul performant și sustenabil.
Pe partea de fiabilitate trebuie să scriu că acest model stă foarte bine deoarece are 5 ani garanție pe aparat și 10 pe motor. Pentru a beneficia de acestea e necesar să înregistrați aparatul pe pagina producătorului.

Sunt unele lucruri care pot fi privite ca dezavantaje, acestea fiind faptul că nu are uscător și că nu e smart (adică nu poate fi controlat de pe un smartphone).

Verdictul meu referitor la acest model e că merită investiția dacă vă doriți ceva de calitate de la un producător german.

Te-ar mai putea interesa