AEG L7FBE49BSA, mașină de spălat rufe de 9 kg cu clasa de eficiență A

Mașina de spălat rufe AEG L7FBE49BSA este una dintre cele mai reușite modele de la acest brand dar și de pe piață. Spun asta pentru că spală mult, cu resurse minime și procesorul de stoarcere e eficient. Cu siguranță, rufele necesită a fi puse la uscat sau introduse într-un uscător. Un astfel de aparat poate costa la fel de mult cât mașina dar depinde ce model optați. Există variante cu multe tehnologii și performanțe pe măsură sau sunt cele ieftine cu o clasă energetică inferioară.

Recomand modele cu clasă energetică superioară și nu cred că va fi o mașină mai bună, adică cu clasă mai bună decât A (este vorba de noua etichetare). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E una cu încărcare frontală și acest tip e cel mai popular pentru că oferă și avantaje (capacitate de spălare mare, multe tehnologii, panou de control vizibil). Aceasta are o centrifugare destul de mare – 1400 RPM, însă unele programe lucrează cu performanțe inferioare pentru a se reduce din consum și pentru a proteja țesăturile. Se pot spăla foarte multe rufe dar nu cu orice program și e bine să nu depășiți cantitatea de rufe.

Programele de spălare sunt numeroase și le veți găsi la multe mașini AEG. Oferă și un număr mare de funcții, dintre care câteva sunt ceva mai speciale (sistem de clătire fără spumă, SoftPlus, Autodozare și
Wi-Fi). Un aparat modern oferă un control puțin diferit și aici mă refer la tehnologiile fără fir (WiFi, bluetooth, NFC). Să nu neglijăm nici tehnologiile care fac aparatul mai interenant: ProSteam, ProSense și motor Inverter.

Plusuri: e destul de performantă, arată bine, e fiabilă, consum redus de resurse, are interfață prietenoasă și e ușor de folosit.
Minusuri: nu prea sunt.

AEG L7FBE49BSA e un aparat destul de bun care poate fi de folos pentru oricine, iar dacă nu sunteți mulțumiți ori poate că vi se pare prea scump, nu vă oprește nimeni să alegeți o mașină dintr-o altă serie. În general, modelele acestui brand sunt ceva mai scumpe pentru că vorbim de o calitate mult superioară.

Te-ar mai putea interesa