Samsung WW90T4040CE/LE, model de 9kg cu clasa D

Mașina Samsung WW90T4040CE/LE e una de 9kg utilă unei familii compuse din 4-5 persoane. Are clasa D cu un consum energetic de 76 kWh la 100 cicluri, iar pe eticheta energetică e precizat și nivelul de zgomot maxim de 72 decibeli.

Electrocasnicul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern și premium în același timp.
Se poate vedea din poza alăturată că e un aparat de culoare albă cu un panou de comandă minim.

Păreri pro și contra

Modelul Samsung WW90T4040CE/LE e unul care vine cu mai multe lucruri utile pe care le întâlnim și la alte modele de la Samsung. Aceste lucruri sunt Hygiene Steam, motorul inverter, Drum Clean, Stay Clean și altele.
Programul Hygiene Steam e unul util în igienizare deoarece îndepărtează murdăria, bacterii și alergeni.
În privința motorului trebuie să scriu că e vorba despre unul garantat 10 ani întrucât e Digital Inverter. Dacă nu știți care sunt avantajele acestui motor atunci trebuie să scriu că e vorba despre un motor în câmp magnetic care e mai eficient energetic, silențios și durabil.
Pe partea de întreținere a aparatului trebuie să vă scriu că aparatul vine cu Drum Clean și sertar de tip Stay Clean. Primul lucru presupune că interiorul aparatului va fi mereu curat datorită programului Eco Drum Clean.
Centrifugarea e una raportată la capacitatea mare, adică are 1400 rotații. Aceasta e viteza maximă și ajută la o stoarcere cât mai bună a rufelor.

Nu e un model slim, dimensiunile sale fiind de 60x85x55 Lxîxa cm. Greutatea aparatului e una de 65 kg așa încât va fi nevoie de două persoane pentru amplasarea ei.

Per ansamblu, acesta e un aparat util unei familii formate din maxim 5 persoane care vrea să economisească resurse (timp, curent, apă).

Te-ar mai putea interesa