AEG FSK75758P, păreri mașină clasa B

Dacă sunteți interesați de o mașină de spălat vase incorporabilă capabilă să speli 14 seturi de vase atunci ar trebui să vă uitați la modelul AEG FSK75758P. Acesta este unul apărut recent pe piață și Integrează toate facilitățile cu care suntem obișnuiți de la AEG-Electrolux. încă de la început ar trebui să scriu Că aparatul are o garanție peste medie mai exact 10 ani garanție pe motor (pentru că este Inverter) și cinci ani pentru produs. Pentru a beneficia de garanția de cinci ani (confort Max) trebuie să înregistrați aparatul pe site-ul producătorului.

Niște caracteristici cu care vine aparatul sunt uscare cu aer natural (Air Dry), Quick Select, brațul Satellite Clean și proiecția pe podea numită Time Beam.
Probabil că vedeți și din imagine că este vorba despre un aparat complet incorporabil, iar din această cauză panoul de comandă este situat pe muchia ușii.
Această mașină vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar dacă vreți ceva slim atunci vă recomand modelul AEG FSE73507P.

Printre lucrurile avantajoase la acest model se numără clasa B de eficiență energetică care presupune un consum de 64 kWh la 100 cicluri de spălare. Această valoare este extrasă de pe eticheta energetică, și tot pe aceasta este notată și valoarea maximă de zgomot care este de 42  decibeli.
Când vreți să inițiați o nouă spălare vă vine în ajutor Quick Select care este o selecție ușoară  prin intermediul unei selecții glisante.

Nu trebuie să stați tot timpul lângă aparat deoarece acesta este echipat cu o facilitate de proiecție a timpului rămas numită TimeBean. Acest lucru presupune că aparatul proiectează pe podea timpul rămas.

Ca și în cazul celorlalte modele de la AEG acesta are caracteristica Satellite Clean. Aceasta presupune că aparatul are un braț care permite o curățare de trei ori mai bună deoarece acesta e unul rotativ care își schimbă periodic unghiul.

În privința dezavantajelor trebuie să scriu că acest model nu este unul compact (slim) și că nu are integrată tehnologie smart. Prin smart vreau să să fac referire la faptul că nu poate fi controlat de pe un telefon inteligent.

Concluzia mea legată de acest aparat este că merită investiția dacă doriți ceva cu capacitate de spălare peste medie și o eficiență energetică foarte bună.

Te-ar mai putea interesa