AEG FSE73507P, mașină de spălat vase incorporabilă

Modelul din imaginea de jos AEG FSE73507P este conceput de un brand de top și veți vedea că oferă specificații bune, dotări noi și o atenție sporită la detalii. Cu alte cuvinte, veți vedea materiale mai de calitate, o construcție mai fiabilă, dar și eficiență superioară. Anumiți producători oferă numai mașini de spălat vase bine dotate pentru clienți cu pretenții mai mari. Oricum, vorbim de un tip de aparat care este prezent de ceva timp și poate că voi folosiți deja unul, însă nu sunteți mulțumiți de el.

De fiecare dată când faceți o schimbare, indiferent că este vorba de o achiziție sau nu, aceasta trebuie să fie mai bună. Așa că un model ca cel de jos aș zice că ar fi perfect și nu o spun doar eu, ci sunt destui de mulți clienți mulțumiți de el. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Se vede clar că vorbim de o mașină cu lățime nu foarte mare – 45 cm. Nici nu cred că aveți nevoie de mai mult pentru că 10 seturi sunt de ajuns adică puteți spăla vasele de la două mese (prânz și cină). De multe ori, anumite articole le spălați chiar la chiuvetă dacă nu sunt atât de murdare, astfel că foarte rar veți avea suficiente vase pentru a umple aparatul. Chiar și dacă vă răzgândiți și alegeți o mașină de 60 cm, asigurați-vă că are o opțiune de încărcare la jumătate sau Zone Wash (doar un anumit coș).

Clasa energetică D vă arată cât de mic este consumul acestui aparat, adică e de numai 0,657 kWh la ciclu de spălare. Panoul de control este restrâns și oferă suficiente programe, dar și funcții. Îmi place că este dotată cu senzor de murdărie astfel încât programele să fie ajustate în funcție de necesități.

Concluzie

La fel ca și alte mașini de spălat de la acest brand și acest AEG FSE73507P are acel braț pulverizator Satellite Clean, uscare naturală AirDry (prezentă și pe Electrolux EEM43300IX), dar și sertarul pentru tacâmuri și ustensile de diverse mărimi numit MaxiFlex. Deci dotările pot fi regăsite și pe alte modele, în special dacă fac parte din aceeași generație.

Te-ar mai putea interesa