AEG FSE74738P, mașină de spălat vase Smart de un un brand de top

Mașina de spălat vase AEG FSE74738P nu este na de tip Smart (funcționalitatea diferă de la un brand la altul) și tehnologia WiFi (aplicație My AEG Kitchen) este prezintă pentru un control mai bun de la distanță. Poate că are un preț cam piperat, însă vedem cea mai bună clasă energetică, cea mai mare capacitate și numeroase caracteristici speciale (tehnologii). Indiferent că este incorporabilă sau standard, dotările și performanțele sunt aceleași, totuși, cele incorporabile sunt mai populare deoarece majoritatea utilizatorilor vor să le monteze sub blat. La acestea instalarea este diferită și nu aș zice că este mai dificilă, doar că se montează o ușă de mobilier peste cea a aparatului.

Eu recomand să luați mobilierul la comandă pentru ca ulterior să le puți instala mai ușor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Ca și caracteristici tehnice are: 15 seturi, clasa energetică C, lățime de 60 cm. Poate spăla numeroase vase, pahare și tacâmuri, indiferent de mărimea familiei. La variantele scumpe, interiorul e ajustabil pentru a putea spăla totul deodată, iar aici mă refer și la tigăi, oale sau accesorii diverse.

Are 7 programe de spălare, iar numai unele sunt programe cunoscute, restul fiind mai speciale. Poate fi aleasă temperatura după preferințe iar tehnologiile sunt importante și ele: Inverter, AirDry, QuickSelect, SatelliteClean, TimeBeam și altele. O parte dintre acestea le vedem pe modele similare (AEG FSB53927Z), însă tot sunt diferențe pentru că nu vorbim de același preț.

Concluzie

O clasă energetică atât de bună, sugerează că vorbim de un consum mic de energie – 76 kWh la 100 de spălări, dar nu este o diferență mare între două clase energetică succesive. Dacă vă preocupă consumul de nergie, atunci ar trebui să luați în considerare aparat cât mai noi și mai scumpe. AEG FSE74738P este una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteți face și nu există un alt tip de aparat care să-l poată înlocui. Nu recomand variantele mai mici deoarece prețurile sunt relativ același și nu aveți de unde să știți când veți avea nevoie de mai mult spațiu în coșuri.

Te-ar mai putea interesa