AEG FSB53927Z, mașină de spălat vase de top

Mașina de spălat vase AEG FSB53927Z este una dintre numeroasele modele oferite de acest brand și se poate observa că face parte dintr-o serie nouă. Mă refer la cum arată interiorul și panoul de control, dar și anumite dotări care nu le veți vedea pe altele. Acest producător oferă doar aparate de top care concurează doar cu serii mai avansate și se poate vedea un accent mai mare la detalii și materiale mai de calitate. DEci costă ceva mai mult decât restul, însă este o investiție foarte bună și nu veți regreta opțiunea făcută.

Dacă vă plac cele cu design exterior și nu cele incorporabile, atunci trebuie să vă îndreptați atenția spre mai multe branduri, deoarece AEG nu oferă foarte multe astfel de mașini. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Aceasta poate spăla cel mult 14 seturi de vase și cel mai încăpător model de pe piață suportă cel mult 15 seturi. Pentru a obține rezultate optime vă recomand să alegeți programul corespunzător gradului de murdărie, iar unele modele au chiar senzori speciali pentru aceasta (senzor grad murdărie). Clasa de eficiență energetică e foarte bună la acest model dar și la multe altele – D.

Numărul de programe nu e foarte mare dar nici nu e nevoie de mai multe, pentru că la acestea se adaugă și o mulțime de funcții utile. Tehnologiile prezente pe aceasta sunt: motor Inverter (cel mai popular de pe piață), MaxiFlex (sertar special pentru tacâmuri și ustensile), SatelliteClean (braț de pulverizare eficient), QuickSelect (interfață ușor de folosit), AirDry (uscare naturală), GlassHolder (loc special pentru pahare).

Concluzie

Dimensiunile aparatului sunt același indiferent de brand, poate doar pe adâncime sunt diferențe. AEG FSB53927Z e un aparat electrocasnic cu un interior bine gândit și veți vedea diferențele, în caz că ați maia avut un astfel de aparat de care nu ați fost mulțumit. Nu toate mașinile beneficiază de sisteme de uscare moderne, iar acesta deschide ușa la final de program ca vasele să fie uscate cu ajutorul aerului natural. Mă refer la AirDry, tehnologie care este prezentă și la alte branduri – Electrolux EES47320L.

Te-ar mai putea interesa