AEG FSE31407Z, mașină de spălat vase de 45 cm

AEG FSE31407Z este un electrocasnic de top pentru cei interesați să-și amenajeze o casă modernă. Pentru o bucătărie ca la carte recomand doar aparate incorporabile deoarece se integrează perfect, astfel că nu iasă prea mult în evidență. Modelul acesta complet incorporabil e unul care poate spăla 9 seturi cu un consum minim de resurse. Poate fi utilizat cu succes acasă, nici nu aș recomanda-o în scopuri comerciale deoarece are o capacitate de încărcare limitată.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat cu 9 programe și care are eficiența energetică F (A+). Ar fi avut o clasă energetică mai bună dacă consumul la 100 de spălări ar fi scăzut sub 78 kWh.

Merită sau nu merită cumpărat?

Lățimea aparatului e una de 45 centimetri, lucru care facilitează o montare exemplară. Restul dimensiunilor sunt aceleași și nu trebuie să modificați mobilierul dacă schimbați mașina (dacă vorbim de aceeași lățime).
Nu toate mașinile au funcție de uscare, dar și aceasta poate fi diferită de la un model la altul. La cel de sus este denumit AirDry și se folosește de aerul natural, mai precis se deschide ușa la finalul programului și aerul natural poate să pătrundă. Altele se folosesc de un proces de condensare, adică vasele vor fi fierbinți și se consumă multă energie.
Spălarea este eficientă cu brațele de pulverizare duale și nu le veți vede pe modelele accesibile.

Panoul de control al seriilor mai avansate este cu QuickSelect, adică este mai ușor de utilizator și cu câteva opțiuni se poate alege rapid setările dorite.

Concluzie

Motivele principale pentru care cineva s-ar orienta înspre un astfel de aparat ar fi că are un interior bine organizat, un meniu cu interfață prietenoasă, un consum mic de resurse, sistem de uscare AirDry (foarte populară și la alte branduri, dar denumirea este diferită).

Deci, dacă vrei un aparat care să-ți ușureze viața atunci modelul acesta AEG FSE31407Z ar fi recomandarea mea. Capacitatea sa poate fi un motiv de a nu alege această mașină de aceea vă recomand și o variantă de 15 seturi – Electrolux KEMB9310L.

Te-ar mai putea interesa