AEG FEE84706PM, păreri model premium

AEG FEE84706PM este o nouă mașină de spălat vase pentru cei interesați să spele o capacitate foarte mare de seturi. Spre deosebire de modele precum FSK75758P acesta este unul semi-încorporabil, lucru sesizabil de pe urma faptului cum e poziționat panoul de comandă. 

Este o mașină de spălat vase cu clasa C de eficiență energetică iar dotările sunt unele caracteristice AEG. În felul acesta avem motor inverter, uscare cu aer natural (Air Dry), și braț performant de spălare (SatelliteClean).
Ca în cazul altor modele de la Aeg și acesta este unul cu garanție 10 ani pe motor și 5 ani pe produs. Acest ultim lucru se datorează facilității Confort Max. 
Modelul de față are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un lucru avantajos la acest model este faptul că are un consum de 76 kWh la 100 de spălări, motiv pentru care este atribuită clasa C de eficiență energetică. Pe eticheta energetică este precizat și că are un consum de 11 litri de apă pe ciclu de spălare.Tot pe aceasta suntem informații că are și un nivel de zgomot de 44 dB.
Pe lângă funcțiile cu care neobișnuit AEG, acest model are și Igienă extra (ExtraHygiene). Această funcție presupune că undeva la 99 procente din viruși și bacterii sunt eliminate întrucât spălarea se realizează la 69 grade Celsius.
La final de ciclu uscarea se realizează în mod natural prin faptul că ușa se întredeschide. Acest lucru face ca aparatul să aibă un consum energetic mai mic deoarece la această fază nu se consumă curent.

Dezavantaje de care trebuie să țineți cont sunt costul mare de achiziție, că nu e un aparat smart (în sensul că nu poate fi controlat de pe un telefon inteligent) și eficiența energetică C. 

Aparatul de față reprezintă una dintre soluțiile premium pentru cei care vor să aibă vase curate ca noi și să nu piardă timpul cu spălarea acestora.

Te-ar mai putea interesa