AEG DBE5961HG, hotă decorativă cu Conectare plită

Hotele acestui brand au prețuri ceva mai mari decât cele de la concurență pentru că vorbim de o calitate mai bună, dotări speciale și de performanțe de top. Cu alte cuvinte, aș putea spune că nu se adresează oricui și modelul prezentat jos are o lățime de 90 cm, deci trebuie să aveți suficient spațiu pe perete și o plită mare. AEG DBE5961HG poate fi folosită și pentru plite clasice de 60 cm dacă considerați că cea actuală nu-și face treaba. Astfel, veți avea o hotă cu suprafață de absorbție mai bună, dar se descurcă și mai bine pentru că are un motor performant.

Poate că nu vă place acest stil, iar una telescopică sau doar incorporabilă ar fi pe placul vostru (cum este Bosch DBB96AF50). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Sunt multe motive pentru care merită aleasă și aici nu mă refer doar la caracteristicile sale speciale, ci și la dotări mai deosebite, iar una este Hob2Hood (doar cu plite compatibile). Merită menționate următoarele:

  • prezintă un nivel de zgomot mai redus decât altele – 54 dB.
  • este echipată cu filtre lavabile foarte eficiente (Clasa B).
  • ventilarea este mixtă adică vorbim de posibilitatea folosirii unui burlan pentru evacuare și montarea unui filtru din carbon pentru recirculare.
  • controlul de tip touch este caracteristici hotelor de top, însă mai vorbim și materiale mai de calitate. Panoul fiind complet negru pentru ca meniul să nu fie atât de evident, însă pictogramele sunt destul de vizibile.
  • iluminarea LED este suficient de puternică pentru ca zona din jurul plitei să fie și ea vizibilă.
  • este echipată cu un indicator care vă informează în legătură cu saturația filtrului.

Concluzie

AEG DBE5961HG merită aleasă în special că este atât de silențioasă și puternică. Nici nu sunt necesare două motoare, pentru că unul singur poate dezvolta o putere maximă de absorbție de 700 mc/h. Majoritatea hotelor sunt echipate cu un singur motor și foarte puține prezintă clase de eficiență atât de bune ca la cea de sus. Chiar și la partea de consum energetic, hota prezentă are clasa A.

Te-ar mai putea interesa