AEG CIB56470BX, aragaz cu plită pe inducție

Modelul din imagine este unul complet electric și se numește AEG CIB56470BX. Acesta nu are o plită oarecare ci una cu inducție, astfel că veți putea găti pe ea la fel de rapid ca și pe una cu gaz, doar că acum folosiți o singură alimentare. Din imaginea de prezentare se vede destul de bine că este vorba de un aragaz foarte compact, lățimea sa fiind de numai 50 cm. Chiar și așa veți putea găti orice pe plită ori în cuptor, deoarece dotările premium nu lipsesc. Vorbim de un brand de top care oferă un produs competitive și elegant.

Poate că nu este cel mai accesibil aragaz, dar nu va dezamăgi la nici un capitol și merită să încercați ceva nou. Cei mai mulți clienți apreciază aparatul și seamănă mult cu variantele incorporabile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cele mai multe aragazuri disponibile sunt mixte, fiind și cele mai populare. Acelea oferă o plită pe gaz și un cuptor electric, însă dotările diferă de la un model la altul. Dacă vreți să renunțați cu totul la gaz, alegeți cu încredere o variantă ca cea de sus. Brandul este foarte important atunci când vreți fiabilitate și calitate, dar un model premium are și un preț pe măsură. Poate că nu se vede dar cuptorul are ventilator integrat, iar sub el avem un sertar inferior pentru vase. Panoul de control este pe placul multor utilizatori, iar butoanele sunt retractabile.

Păreri pro și contra

Tehnologia AirFry vă ajută să gătiți sănătos fără ulei, trebuie doar să alegeți funcția aceasta și preparatele vor fi prăjite și crocante. Face parte din seria de aragazuri SteamBake, adică puteți coace pâine și prăjituri cu ajutorul aburului pentru a obține acea crustă crocantă mult dorită. Aveți un control mai bun asupra preparatelor de pe plită pentru că acum aveți inducție, temperatura rămânând uniformă și constantă.

AEG CIB56470BX oferă o funcție de deshidratare pentru fructe și legume, pentru a se păstra nutrimentele. Cu alte cuvinte, se adresează celor care vor să mănânce sănătos și vor să încerce rețete noi.

Te-ar mai putea interesa