AEG CCB56481BM, aragaz electric multifuncțional

Aragazurile electrice sunt tot mai numeroase și accesibile, iar cele pe gaz nu mai reprezintă o opțiune. Bineînțeles, sunt modele mai dotate și mai puțin dotate, iar AEG CCB56481BM este unul din segmentul de mijloc la pieței. Vreau să menționez că nu este cel mai avansat aragaz de la acest brand și poate că pentru voi este de ajuns. Cu siguranță, o plită cu inducție oferă cel mai bun randament și influențează destul de mult prețul aparatului. De aceea, unii preferă aragazurile mixte însă nu veți scăpa de alimentarea cu gaz. E mai comod să îl alimentezi doar la curent și poate că pe viitor vreți să mutați în altă parte aragazul, atunci alimentarea electrică devine un avantaj.

Designul este cel cu care ne-am obișnuit, adică vedem combinația de negru cu argintiu, însă trebuie să menționez că carcasa este din inox deci își va menține aspectul în anii ce vor urma. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Este un model standard dar cu o singură alimentare – electrică. Deci, aveți nevoie de o priză bună pentru acesta, adică să nu fie pe aceeași siguranță cu mașina de spălat sau alte aparate cu consum mare. Plita are suprafață ceramică care este rezistentă și se curăță ușor (sunt soluții de curățare speciale). Poate că din imaginea de sus nu se vede dar acest aragaz are un sertar inferior pentru vase, însă pot fi puse și alte tipuri de articole. Cuptorul are un consum acceptabil pentru puterea sa, motiv pentru care a primit clasa de eficiență energetică A.

Păreri pro și contra

Oferă multe caracteristici speciale care nu le veți vedea la alte branduri: funcția AirFry (este însoțită de o tavă perforată), gătire cu abur – pentru conservare alimente sau pentru obținerea unei cruste mai crocante, funcție de deshidratare fructe/legume, tăvile pot fi scoase mai ușor cu ajutorul ghidajelor telescopice.

AEG CCB56481BM are un cuptor multifuncțional, adică vine cu mai multe funcții și programe decât unul clasic. Cu alte cuvinte, aragazul de sus este o alternativă bună la aparatele incorporabile care au devenit atractive în ultimii ani.

Te-ar mai putea interesa