AEG BEE431310M, cuptor incorporabil cu SurroundCook

Cuptoarele incorporabile sunt alternative excelente la aragazurile clasice, însă trebuie luat în calcul și o plită. Voi decideți de care v-ar plăcea însă eu aș recomanda cele cu inducție astfel vorbim numai de o singură alimentare. AEG BEE431310M este un aparat de la un brand de top și care merită ales deoarece oferă numai dotări de top. Designul cuptorului este mult diferit de cel al altor modele (de la alți producători), iar combinație de inox cu negru chiar arată bine.

Evident că AEG oferă doar soluții bine dotate și care nu prea ai ce să le reproșez, însă prețurile sunt pe măsură. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

La interior are un inel de încălzire suplimentar pentru a încălzi mult mai bine interiorul, astfel că puteți găti simultan pe mai multe niveluri. Adică puteți face mai multe prăjituri de același fel, dar și diferite. Evident că trebuie să fie și suficient de puternic ca să puteți găti atât de mult (3400 W), dar și temperatura este puțin mai mare.

Funcțiile sunt numeroase iar pictogramele sunt prezente pe butoane și nu în jurul lor. Adică vorbim de butoane retractabile care sunt tot mai prezente pe noile cuptoare și astfel nu trebuie să vă faceți griji că umblă cineva la el, plus că simplifică designul.

Dacă acesta nu este primul cuptor, veți vedea că un brand ca acesta oferă aparate realizate din materiale mai de calitate sau, mai bine zis, este un accent mai mare pe calitate.

Concluzie

Producătorul vă dă informații și în ceea ce privește dimensiunile necesare pentru a-l instala. Voi puteți alege unde să-l montați și nu trebuie să fie neapărat sub plită. AEG BEE431310M reprezintă segmentul de top, motiv pentru care și prețul este unul pe măsură. Plita leasă de voi poate fi chiar de la același brand dacă țineți la calitate și ați fost dezamăgiți în trecut de anumiți producători. În caz contrar, puteți să vă uitați și la concurență, iar un Beko BVRS35500XMS ar fi o alternativă pentru că vorbim de un buget similar.

Te-ar mai putea interesa