AEG BCE558370M, cuptor incorporabil cu WiFi

Sunt destul de cuptoare care pot fi supravegheate și controlate prin intermediul unei aplicații deoarece au tehnologie WiFi. AEG BCE558370M este un astfel de aparat și poate că nici nu veți folosi această caracteristică și-l veți seta ca pe unul clasic. Consider că interfața este ușor de folosit, nici nu sunt multe butoane și timerul poate fi setat dacă știți cu exactitate timpul necesar pentru a găti acel preparat. Designul acestui model l-am întâlnit și la alte modele (AEG BCE455350M). Îmi place cum este evidențiat timerul, dar și combinația de inox cu negru lucios arată bine. Majoritatea cuptoarelor vin pe această combinație, însă calitatea diferă, iar aici avem un inox antiamprentă.

Prețurile sunt justificate și veți vedea că sunt diferențe între ele, chiar dacă unele arată cam la fel. Cel de jos are în plus acea caracteristică prin care se poate monitoriza de la distanță și SteamBake-ul (gătit cu abur). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Nu este de ajuns ca un cuptor să aibă numeroase funcții de gătit sau programe, ci sunt necesare și anumite caracteristici pentru anumite tipuri de preparate. Tehnologia SteamBake este ideală pentru produsele de panificație, astfel că brutăria vine la voi acasă. Puteți obține cu ușurință franzelă sau cine știe ce prăjitură, sunt numeroase idei și rețete pe internet care le puteți încerca împreună cu acest cuptor modern.

Puterea sa de 3500W vă permite să puneți chiar și două sau trei tăvi de prăjituri simultan. Elementul de încălzire sub formă de inel are un rol important în acest sens, să nu mai zic de ventilator care este prezent pe toate cuptoarele acestui brand. Funcțiile sale sunt mult mia multe decât sunt prezentate și le veți găsi în manualul său unde sunt și explicate.

Concluzie

Veți vedea că AEG BCE558370M are 45 de programe presetate pentru gătit care pot fi folosite pentru diverse rețete, astfel că vă pot ajuta puțin dacă nu știți cu exactitate anumiți parametrii. Dacă alegeți să faceți carne de vită, cuptorul este dotat cu senzor de de gătire astfel că puteți găti carnea după cum vă place, monitorizând temperatura ei.

Te-ar mai putea interesa