AEG BCE455350M, cuptor cu inox antiamprentă

AEG BCE455350M este un alt cuptor incorporabil apreciat de clienți pentru că oferă un raport dotări/preț foarte bun, dar și calitate este una bună. Face parte dintr-o serie nouă cu un design deosebit și față de altele, acesta are gătire cu abur. Finisajul cu inox antiamprentă este un plus pentru cei care țin să aibă un aparat cât mai curat, iar în acest caz fără amprente. Și interiorul poate fi întreținut ușor datorită autocurățării catalitice, adică pereții prezintă un strat special care descompun grăsimile fără a consuma energie suplimentară. Această funcție de autocurățare este cea mai populară și o vedem atât pe modele de top, cât și pe cele din segmentul de mijloc (depinde și care pereți prezintă acel tratament special).

Designul este simplu și plăcut (cum vedem și la Electrolux EOF4P74X), afișajul electronic iasă bine în evidență datorită acelui suprafeței negre din jur. Chiar și așa, vorbim de un timer clasic care poate fi setat ușor și devine folositor pentru acele rețete care le repetați. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Dotările sale sunt destul de utile și mă refer la cele de pe partea de încălzire, astfel că programele sunt mai numeroase. Acestea nu pot fi văzute pe panoul de control deoarece pictogramele se află pe marginea butoanelor, acestea fiind retractabile. Cu alte cuvinte, prin apăsarea lor acestea pot fi ascunse ori scoase în afară.

Un cuptor voluminos este și puternic, iar în cazul de față vorbim de 3500 W și o temperatură maximă setabilă decentă.

Producătorul se laudă că a adăugat un inel de ardere suplimentar pentru un gătit mai uniform și chiar simultan pe toate nivelurile. Adică puteți pune trei prăjituri simultan fără nici o problemă și astfel economisiți timp și bani.

Funcția de autocurățare catalitică este o funcție automată și aceasta este activată când cuptorul atinge 250 grade C, grăsimile fiind descompuse. Astfel nu se va acumula grăsime pe pereții interiori și nici mirosuri nedorite.

Concluzie

AEG BCE455350M se descurcă foarte bine indiferent de situație, iar rezultatele sunt date și de programul ales. Oricum, fiecare rețetă este însoțită și de instrucțiunile pentru cuptor..

Te-ar mai putea interesa