Acer Swift 3 SF314-510G, laptop auriu cu Windows 10 Pro

Laptopurile pot să fie disponibile pe diverse culori și cu diferite configurații interesante. Acer Swift 3 SF314-510G este un model destul de nou și care oferă un procesor Core i7 de ultimă generație, multă memorie RAM și SSD foarte mare. Chiar dacă este mic, poate fi la fel de performant ca și altele. Am pus imaginea de jos ca să vedeți acest model și pot fi și altele, în caz că nu vă place ce oferă acesta. Însă dacă vă doriți să fie cât mai ușor și să nu renunțați la performanțe, atunci un laptop ca acesta ar fi perfect.

Chir dacă un laptop este foarte subțire, el poate să oferă mai mult decât altele și cred că a sosit momentul să faceți un upgrade. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Configurația acestui laptop este una office și nici nu este nevoie de mai mult pentru a folosi programe profesionale sau chiar clasice. Lipsa plăcii video dedicate nu este o problemă deoarece se descurcă foarte bine și cea integrată. Este vorba de Iris Xe Graphics de la Intel care vine împreună cu procesorul și pe laptopuri nu veți găsi procesoare fără plăci video. Chiar și pe desktopuri se oferă astfel de soluții, astfel că veți economisi bani și pentru taskuri simple (redare conținut video), se descurcă de minune.

Displayul mic de 14 inci este de ajuns pentru că veți lucra de pe birou și distanța nu este foarte mare de acesta. Dacă este vorba de spațiul de lucru sau poate că doar nu vă place configurația, vă recomand un HP Pavilion 14-ec0043nq. Vorbim de un brand diferit care impresionează destul de mult la capitolul preț/performanță. Totuși, aici nu este cazul deoarece portabilitatea este cel mai important aspect. Chiar dacă este mic vi se oferă trei porturi USB, din care unul este de tip C.

Concluzie

Acer Swift 3 SF314-510G oferă chiar și acel cititor de amprentă pentru a vă autentifica mai ușor, însă nu și tastatură iluminată. Voi decideți care caracteristică vi se pare mai importantă și ar mai fi și altele care poate nu le-am menționat.

Te-ar mai putea interesa