Acer Predator Triton 300 PT315-53, laptop excelent pentru gaming

Dacă vă doriți un laptop cu placă video RTX 3060, modelul Acer Predator Triton 300 PT315-53 ar fi recomandarea mea. După cum se poate vedea este oferit de producătorul Acer care nu vine cu foarte multe alternative. Predator Triton este o serie de top astfel încât vedem componente foarte avansate, iar placa video RTX anterior menționată, este un foarte bun exemplu. Din câte am observat sunt disponibile două variante cu diferențe la display și spațiu de stocare.

Eu aș opta pentru cel cu ecran QHD deoarece o rezoluție mai mare oferă o experiență mai plăcută. Poate că nu sunteți dispuși să dați câteva sute de lei în plus pentru el, de aceea alternativa rămâne varianta cu SSD mai mic și imagine Full HD. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Componentele unui laptop sunt foarte importante atunci când vorbim de un laptop de gaming, de aceea trebuie să menționez că acesta are ca și procesorul modelul Core i5 Tiger Lake. Acesta este un Six Core foarte bun pentru numeroase jocuri apărute însă unii dintre voi poate v-ați dori mai degrabă un Core i7 (8 nuclee).

Laptopurile suportă și noi multă memorie RAM decât cea instalată, însă 16GB poate fi de ajuns pentru cele mai multe jocuri. Dacă ar fi avut o placă video RTX 3070, atunci putea să vă gândiți la un upgrade 32GB.

Spațiul de stocare este modest fiind oferit de un SSD, dar voi puteți pune unul chiar mai mare. Numeroase laptopuri încă mai au suport pentru medii de stocare SATA. Pentru stocare a fișierelor media aș recomanda un hard disk extern care poate fi conectat la mai multe gadgeturi sau poate vreți doar să stocați niște fișiere personale.

Concluzie

După cum am mai spus de multe ori laptopurile de top nu mai sunt atât de mari, ele devenind mai compacte și atractive ca aspect. De exemplu, modelul de sus Acer Predator Triton 300 PT315-53 întărește numai 2 kg, însă nu este genul de laptop pentru acei utilizatori care își doresc o autonomie foarte mare. Un laptop de la un alt producător cu configurație AMD și placă video de ultimă generație este modelul ASUS ROG Strix G15 G513RW.

Te-ar mai putea interesa