Acer Predator Helios 300 PH315-53, laptop cu RTX 2060

Laptopul Acer Predator Helios 300 PH315-53 reprezintă o soluție de gaming care e diferită de restul pentru că la interior sunt componente mai avansate, dar și dotările sunt ceva mai numeroase. În partea de jos am pus o poză ca să vedem mai bine tastatura sa și anumite taste sunt mai bine evidențiate. Designul acestui laptop este unul plăcut și e caracteristic laptopurilor de gaming, iar în spate se văd ieșirile generoase de la sistemul de răcire.

Poate că nu este o variantă foarte portabilă, dar veți vedea performanțe suficient de mari în jocuri și aplicații profesionale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesoarele acestei serii sunt destul de avansate pentru ce veți încerca, însă eu aș alege pe cel cu Core i7 dacă nu vreți să schimbați laptopul în următorii ani. În plus, acea configurație oferă și un SSD mare  de ultimă generație. Hard discurile sunt prezente pe unele laptopuri deoarece unii utilizatori vor mai mult spațiu, dar eu consider că 512GB sau 1TB este de ajuns.

Chiar și placa video dedicată e importantă, iar un model RTX oferă posibilitatea activării setărilor de Ray Tracing (scenele devin mai realiste). Difuzoarele sale sunt însoțite și de un subwoofer, astfel calitatea audio e îmbunătățită semnificativ, însă poate tot alegeți un sistem audio clasic sau o pereche de căști de gaming.

Păreri pro și contra

Aplicația PredatorSense oferă diverse setări sau moduri, pentru ca experiența să fie cât mai plăcută. Face parte dintr-o serie de top numită Predator Helios 300, dar nu e singura deoarece unii gameri vor un ecran de 17 inci sau o placă video ceva mai scumpă. Tastatura iluminată a acestui laptop e colorată și cred că o să vă placă combinația de negru cu albastru. Ecranul laptopuri are o rată de refresh mai mare pentru jocurile care pot fi rulate cu mult peste 60 de fps-uri.

Acer PH315-53 oferă un port video în plus care e perfect pentru a conecta un monitor profesional – mini DisplayPort. Multitaskingul va fi un plus a acestui laptop, fie că optați pentru un monitor, fie pentru un televizor 4K.

Te-ar mai putea interesa