Acer Nitro 5 AN517-54, laptop disponibil în numeroase configurații

Laptopurile ca și Acer Nitro 5 AN517-54 se adresează celor care vor performanțe superioare dar și dotări bune. Nu orice serie de laptopuri poate oferi un hardware de top pentru gaming, iar acesta poate afecta destul de mult prețul. Laptopurile reprezintă alternativa portabilă a unui desktop, în special dacă vorbim de cele de gaming și cu display mare (17.3 inci). Nici nu am mai văzut laptopuri mai mari (18 inci), probabil că erau prea scumpe și nu prea era cerere. De ceva timp, laptopurile au devenit și mai ușoare astfel că un laptop ca acesta a ajuns să cântărească numai 2.7 kg.

Alternative sunt multe însă aici vorbim de o serie cu mai multe configurații diferite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Aceste configurații au destul de multe în comun, iar aici mă refer la dotări pentru că hardware-ul diferă destul de mult la unele. Un exemplu, ar fi că unele laptopuri au placa video RTX 3050 Ti, iar altele RTX 3070. Bineînțeles, mai sunt diferențe și de procesor (Core i5, respectiv Core i7).

Un laptop este foarte util fie că-l folosi doar acasă sau doar la locul de muncă. El nu mai are nevoie de multe periferice pentru că sunt integrate o mulțime de tehnologii moderne. Se poate conecta la internet fără problem, nu mai trebuie un monitor în plus pentru că displayul generos oferă o calitate superioară, porturi sunt destule, difuzoarele sunt acceptabile dacă nu vreți bass sau efect sourround, nu este nevoie de lampă de birou pentru că are tastatură iluminată, sistemul de răcire se descurcă bine și nu cred că mai este nevoie de un stand.

Concluzie

Sunt multe de spus despre acest laptop, iar eu am menționat doar câteva dintre ele. Se poate ajunge ușor la concluzia că Acer Nitro 5 AN517-54 poate înlocui orice desktop vechi și nu are nevoie de un monitor pentru că oferă exact ce aveți nevoie. În funcție de cât sunteți dispuși să dați, puteți avea cele mai noi componente și chiar Windows 11 preinstalat. Sunt laptopuri de gaming cu ecran mai mic sau apropiat de cel al laptopului de sus – 16 inci (HP VICTUS 16-d0013nq).

Te-ar mai putea interesa