Acer Nitro 5 AN517-41, laptop de gaming cu ecran de 17.3 inci

Acer Nitro 5 AN517-41 este o serie de laptopuri destul de nouă și care se adresează celor pasionați de jocuri și nu numai. Un laptop performant și bine echipat poate fi folosit pentru aproape orice task. Această serie nu este una chiar oarecare, ci una cu display mare, deci nu veți mai simți lipsa vechiului monitor sau dacă ați avut anterior tot un laptop, atunci veți aprecia cu siguranță noul display. Noile generații de laptopuri oferă IPS-uri cu rată de refresh mai bună, luminozitate mai mare, iar unele au chiar și rezoluție mai mare.

Aici nu este cazul de dotări de top deoarece se dorește a fi un laptop destul de atractiv și poate rula orice joc recent lansat (cum este și Acer Nitro 5 AN517-55). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Laptopul arată foarte bine și se poate vedea din imaginile de prezentare, iar tastatura este una premium și se poate observa mai sus. Totuși, mi-ar fi plăcut să văd o bună parte din porturi în în spate astfel că anumite cabluri nu mai erau atât de vizibile.

Configurațiile pot fi diverse, însă dintre cele disponibile voi aminti câteva și vă recomand modelul potrivit. Evident că pentru gaming trebuie să optați pentru un laptop cu procesor Ryzen 7 care este echivalentul unui Core i7, iar memoria RAM trebuie să fie de minim 16GB. Memoria DDR5 nu a ajuns pe astfel laptopuri și nici nu este nevoie de ea pentru că jocurile rulează satisfăcător la detalii medii spre maxime. O astfel de componentă ar fi crescut prea mult prețul laptopului.

Poate fi upgradat dacă nu sunteți mulțumiți de spațiu sau memorie, dar nu cred că este cazul pentru că nu vor crește performanțele plăcii video NVIDIA. Aceasta este singura limitare a laptopului la partea de gaming și nu se poate face nimic.

Concluzie

Acer Nitro 5 AN517-41 îl recomand pentru că are o placă video RTX model Ti, un ecran cu specificații bune, o tastatură superbă și conectivitate foarte bună. Cu siguranță se poate intra mai în detalii, dar pe Youtube puteți găsi destul de multe teste cu acel procesor și acea placă video.

Te-ar mai putea interesa