Acer Nitro 5 AN515-57, laptop modern pentru gaming

Acer Nitro 5 AN515-57 este un model destul de reușit din toate punctele de vedere iar dacă nu vă place cum arată atunci puteți opta pentru unul de la alt brand (HP OMEN 16-c0012nq). Din păcate nu toți producătorii oferă astfel de soluții și deci alternativele pot să fie de la același mai degrabă de la același brand. Există variante cu ecran mai mare și cu relativ aceleași dotări și componente, însă prețurile sunt mult mai mari. E și normal să fie așa deoarece vorbim de un sistem de răcire diferit și un ecran generos poate ține locul unui monitor.

Întotdeauna, laptopurile mai mici sunt ceva mai ieftine dar nu e la fel și în cazul variantelor de 13.3 inci care folosesc componente mai compacte (scumpe). Prețurile pot fi influențate și de tehnologiile incorporate care sunt importante în multe situații. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Procesorul său mi se pare destul de bun și nu cred că există altul care să-l detroneze (mă refer la acel Core i7 cu 8 nuclee, Core i5 cu 6 nuclee). Bineînțeles, discutăm despre platformele mobile care sunt diferite de cele desktop. Componentele de pe aceste platforme sunt concepute pentru a oferi o performanță decentă și un consum redus, că doar e un gadget care are baterie și compact. Probabil nu veți fi mulțumit de autonomia sa când vă jucați dar nu vă oprește nimeni să-l țineți contat la priză cât timp vă aflați acasă ori la facultate.

Ca și dotări, un laptop are aceleași ca și un desktop doar că sunt cele mai utile, astfel că nu mai sunt necesare multe periferice. Observ că oferă suficiente porturi USB, port video pentru conectarea unui monitor/televizor, tehnologie wireless de ultimă generație – WiFi ax, DTS, baterie cu autonomie bună, etc.

Concluzie

Față de alte laptopuri oferă: o calitatea audio superioară, un ecran superb, hardware nou și design modern și multe altele. Acer Nitro 5 AN515-57 nu se adresează oricui și e evident deoarece nu e accesibil. Nu orice utilizator ar avea nevoie de un astfel de model, poate că e prea performant pentru ce face. Dacă nu sunteți o persoană pretențioasă și jucați ocazional jocuri, atunci un model de tip multimedia poate fi de ajuns.

Te-ar mai putea interesa