Acer Gaming Nitro AN515-58, laptop de gaming negru cu Core i7-12700H

Acer Gaming Nitro AN515-58 are la interior unul dintre cele mai noi procesoare Intel și chiar dacă nu vedem o tehnologie de fabricație la fel de avansată ca și la AMD, restul specificații sunt ideale pentru jocuri. Este vorba de noul Core i7 care prezintă 14 nuclee și nu există alt procesor care să concureze cu acesta deoarece scorul e performanță în Benchmark este de aproape 27000 puncte. Cu alte cuvinte, poate fi comparat cu unele modelele de pe desktopuri, iar placa video integrată nu este atât de grozavă.

Am pus și câteva imagini cu această serie și se pot vedea câteva îmbunătățiri la design, iar la interior sunt mult mai mari. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Evident că merită încercat în special dacă vreți să încercați jocuri care necesită procesoare mai bune iar palca video poate fi RTX 3050 Ti. Să nu se înțeleagă greșit, este o placă video dedicată foarte bună și dacă folosiți un laptop de gaming mai vechi și vă doriți un „upgrade”, atunci trebuie să știți aceasta înlocuiește modelul GTX 1660 Ti sau GTX 1070. Mai trebuie să menționez că are Ray Tracing, adică la setările pot fi bifate opțiunea (obțineți scene mai realiste).

Astfel de laptopuri suportă până la 32GB RAM, însă 16GB pare să fie suficient pentru cele mai multe jocuri, deci puteți pune încă o memorie pentru că există un slot liber. Clasicul hard disc a fost înlocuit de SSD mult mai rapid și cu spațiu de stocare satisfăcător. Chiar și așa se poate face o îmbunătățire deoarece majoritatea laptopuri au port SATA pentru SSD standard (cel instalat este M.2).

Se pare că și la capitolul imaginea, vedem o îmbunătățire, adică arata de refresh a crescut că doar este un laptop are poate rula jocuri nu destul de multe fps-uri.

Concluzie

Acer Gaming Nitro AN515-58 este doar unul dintre numeroasele laptopuri disponibile, iar eu îl recomand în special că are acel procesor. Acesta este și cea mai importantă componentă a unui laptop și care influențează cel mai mult prețul său. Dacă nu vi-l permiteți, atunci alegeți un model ca Acer Gaming Nitro AN515-57-51BB.

Te-ar mai putea interesa