Acer Gaming Nitro AN515-57-51BB, păreri model cu i5-11400H

Modelul Acer Gaming Nitro AN515-57-51BB este un laptop de gaming util celora pasionați de jocuri ori care efectuează sarcini solicitante pe dispozitiv. Prin sarcini solicitante mă refer la editări video, CAD etc.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model care se prezintă bine vizual și dpdv al dotărilor. Din poza de alături se poate observa că are un aspect clasic caracteristic seriei Nitro AN515 Evident că tastatura numerică (numpad) este prezentă.

Păreri pro și contra

Sunt mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre un astfel de aparat, iar principalele ar fi menționate în rândurile care urmează.
Nu doar că are o construcție care să suporte sesiuni prelungite de gaming, dar vine cu componente noi. O astfel de componentă este procesorul i5-11400H care scoate 15.991 puncte pe cpubenchmark. Este unul apărut la sfârșit de an 2021 și are 6 nuclee.
Stă foarte bine pe partea de memorie RAM deoarece vine cu o capacitate de 16 giga. Ambele sloturi de memorie sunt ocupate, în cazul în care vă interesează să puneți mai mult.
Stocarea e una rapidă și suficientă deoarece e vorba despre un SSD de 512 giga.
Pe partea de placă video vine cu RTX 3050 Ti care este echipată cu 4GB memorie video.
Ecranul e și el unul optim pentru jocuri deoarece e unul cu refresh de 144 Hz și cu panou tip IPS.

Din păcate nu are sistem de operare preinstalat, motiv pentru care recomand să instalați Windows 10 de pe un stick USB.

Acest model Acer Nitro AN515-57-51BB se va dovedi mai mult decât suficient pentru acele persoane care doresc să aibă un laptop performant cu o portabilitate decentă. Cred că se poate vedea că are componente noi care se îmbină perfect cu faptul că are o baterie care ține 8 ore și o greutate de 2,2 kg.
Dacă nu vreți un laptop de gaming, ci mai mult unul de multimedia atunci recomand A317-53G-53WW.

Te-ar mai putea interesa