Acer Aspire A317-53G-53WW, păreri laptop cu i5 și GeForce MX350

Celora interesați de un notebook PC pentru sarcini multimedia le recomand laptopul Acer Aspire A317-53G-53WW. Spre deosebire de alte laptopuri office-multimedia care sunt acum pe piață, acesta are placă video cu memorie dedicată și ecran de 17,3 inci.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim unul dintre cele mai bune laptopuri de pe piață care se va descurca formidabil în sarcini multimedia.
Din poza de alături se poate vedea că e un model argintiu cu tastatură numerică în partea dreaptă.

Păreri pro și contra

Acest laptop Acer Aspire A317-53G-53WW vine cu procesor i5 care are 4 nuclee și scoate 10057 pe cpubenchmark. E un procesor apărut pe piață la sfârșit de 2020 și e mai mult decât suficient pentru sarcini multimedia.
În privința memoriei RAM trebuie să scriu că are 16 giga tip DDR4. Nici spațiul de stocare nu e mai prejos deoarece are 512 giga pe SSD.
Pentru a putea rula sarcini video fără blocaje, acest model are placă video cu propria memorie. Este vorba despre un GeForce MX 350 cu 2 giga RAM video.
Dacă sunteți preocupați de conectivitate atunci vă precizez faptul că acest model are 3 porturi USB, HDMI, LAN Gigabit, wireless ac și bluetooth.
Portabilitatea este decentă având în vedere faptul că are o greutate de 2,6 kilograme și că e precizat că bateria ține maxim 8 ore.

Sunt și aspecte negative de care trebuie ținut cont, iar cele mai importante ar fi lipsa sistemului de operare, că nu are procesor i7 și că nu are cititor de amprentă. Ca sistem de operare aș recomanda să instalați Windows 10/11 de pe un stick USB 3.

De final trebuie să recomand acest model celora care-și doresc o soluție pentru acasă cu ajutorul căreia să poată juca jocuri nu prea solicitante, naviga pe net, asculta muzică și viziona filme.
Dacă vreți neaparat ceva de gaming (pentru jocuri) atunci ar fi bine să alegeți un Omen by HP 17-ck1017nq. Dar, trebuie să vă avertizez că poate avea un preț chiar și dublu.

Te-ar mai putea interesa