Acer Aspire A517-52G-717M, păreri laptop de 17 inci cu i7 și MX450

Laptopul Acer Aspire A517-52G-717M e unul echipat cu procesor i7 și ecran de 17 inci. Din această cauză este considerat ca fiind un laptop multimedia. În plus, acesta are placă video MX450 de la Nvidia.

Acest dispozitiv are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop performant care poate fi utilizat și la jocuri nu prea solicitante. Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul e unul de culoare argintie și că are numpad (tastatură numerică) în partea dreaptă.

Păreri pro și contra

Acer Aspire A517-52G-717M este echipat cu un procesor i7 care vine cu 4 nuclee așa încât să scoată 10.483 puncte pe cpubenchmark.
În sarcini video mai solicitante acesta este ajutat de cipul grafic GeForce MX 450 cu 2 GB memorie video. În rest e folosit cipul integrat în procesor.
Ecranul e unul deosebit de 17,3 inci cu rezoluție FHD, panou IPS și strat anti-glare.
În privința memoriei RAM trebuie să scriu că acest model are 8 giga DDR4 și că pot fi instalați maxim 24. Iar, stocarea e una pe SSD de 512 giga.
Pe partea de conectivitate acest model este echipat cu 4 porturi USB, HDMI, LAN Gigabit, wireless ax și bluetooth.
Portabilitatea este excelentă dacă e să luăm în considerare că are greutate de 2,2kg și o baterie care poate să țină maxim 6-8 ore.

Ca aspecte negative trebuie să scriu că acest model are o capacitate medie de memorie RAM și că nu este adecvat jocurilor deoarece placa video e una multimedia. În mare parte singura diferență dintre un Intel UHD și acest GeForce MX450 e că GeForce-ul are memorie dedicată.

De final trebuie să recomand acest model celora care vor un laptop pentru acasă pe care să se uite la filme, să asculte muzică și să navigheze pe Internet.
Dacă sunteți interesați de o alternativă cu i5 atunci recomand modelul A317-53G-53WW.

Te-ar mai putea interesa